Agent afviser Eriksen-citat om at spille fodbold igen

Ifølge Christian Eriksens agent kan avis ikke have hørt Christian Eriksen sige, at han vender tilbage.

Arkivfoto: »For at være helt ærlig har jeg ikke hørt ham sige det. Og jeg er sikker på, at han ikke sagde det. Der er intet pres og ingen tidshorisont,« skriver Schoots i en besked til Ritzau. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANGELIKA WARMUTH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den italienske avis Corriere dello Sport citerede torsdag Christian Eriksen for at sige til holdkammerater i Inter, at han har planer om at vende tilbage til banen om fire-fem måneder.

Men det sagde danskeren ikke under onsdagens besøg i fodboldklubben, mener Eriksens agent, Martin Schoots.

»For at være helt ærlig har jeg ikke hørt ham sige det. Og jeg er sikker på, at han ikke sagde det. Der er intet pres og ingen tidshorisont,« skriver Schoots i en besked til Ritzau.

Avisen beskrev dagen, hvor fynboen lagde vejen forbi klubbens træningsanlæg. Her krammede han sine holdkammerater, og der var både grin og alvorlige snakke, skrev Corriere dello Sport i sin reportage.

»Om fire-fem måneder går jeg i gang med at spille igen,« lød det præcise citat fra Christian Eriksen ifølge avisen, hvilket agenten altså afviser.

Agenten var selv til stede under besøget, forklarer han.

Ritzau forsøger at indhente en kommentar fra Corriere dello Sport.

29-årige Eriksen faldt om og fik hjertestop i Parken i København 12. juni under EM-kampen mod Finland. Eriksen fik førstehjælp, og det lykkedes at genoplive fynboen, som blev fragtet til Rigshospitalet til yderligere undersøgelser.

Senere fik han indopereret en avanceret pacemaker i hjertet.

Efter Eriksens besøg i Milano-klubben onsdag udsendte Inter en pressemeddelelse, hvori det lød, at Eriksen havde det godt og var i god forfatning fysisk og mentalt.

Det vides dog endnu ikke, om den tidligere Ajax- og Tottenham-spiller kan blive ved med at spille i Italien, hvis han vælger at fortsætte karrieren.

Reglerne i Italien forhindrer umiddelbart en sportsudøver i at blive godkendt, hvis man har fået indopereret en pacemaker, som Eriksen har.

Ifølge Inter har læger i Danmark lagt en plan, som Eriksen følger.

»Lægerne vil også være med til at koordinere den helbredsmæssige opfølgning. Inters lægestab vil naturligvis blive informeret om processen,« skrev Inter onsdag.

Christian Eriksen skiftede til Inter i januar 2020.

/ritzau/