AaB klar til at fortsætte stimen

AaB har ikke tabt en kamp i halvanden måned. Alligevel skal holdet levere noget ekstraordinært mod Sampdoria, hvis holdet vil spille sig videre i UEFA Cuppen.

AaB går i øjeblikket fra sejr til sejr i SAS Ligaen. Også i UEFA Cuppen har nordjyderne haft succes, og torsdag aften skal AaB'erne forsøge at spille sig ind i UEFA Cuppens gruppespil med et godt resultat mod Sampdoria. For fjorten dage siden klarede træner Erik Hamréns tropper uafgjort 2-2 i Italien, og holdet står derfor med gode chancer for videre avancement.

- Vi skal præstere 100 procent, som vi gjorde nede i Genova. Vi skal spille disciplineret og være stærke defensivt. Og så snart vi vinder bolden, så skal vi om muligt præstere endnu bedre, end vi gjorde dernede, siger Erik Hamrén.

Mens Sampdoria atter har stjerneangriberen Antonio Cassano til rådighed, så har AaB også et hemmeligt våben klar i uforudsigelige Siyabonga Nomvethe, der afsonede en karantænedag i det første opgør. De eneste spillere, som er udenfor hos nordjyderne er de to skadede, Patrick Kristensen og Benedict Vilakazi. /ritzau/