Multiarena i Ørestad falder til jorden

Multiarenaen i Ørestad ved København bliver ikke til noget. Underholdningsgiganten AEG, der skulle bygge den, har ikke pengene, skriver Berlingske Tidende.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den multiarena med plads til 15.000 tilskuere, som Københavns Kommune for et år siden gav grønt lys til, bliver ikke til noget alligevel.

Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge avisen opgiver Københavns Kommune forhåbningerne om, at underholdningsgiganten AEG kan gennemføre det storstilede arenaprojekt i Ørestad. Angiveligt fordi AEG ikke har de nødvendige penge til projektet.

- Fristen for udbuddet udløber den 1. marts, så i sagens natur kan vi ikke begynde at kommentere på enkeltheder, før vi ved, hvor vi står. Men det er da rigtigt, at der ikke er meget, der tyder på, at AEG kommer med noget, idet det endnu ikke er sket, siger overborgmester Frank Jensen (S) til Berlingske Tidende.

Da politikerne i marts sidste år vedtog byggeriet var målet at skabe en multihal, som kunne bruges til koncerter og trække store internationale sportsbegivenheder til Danmark. Den 58.000 etagekvadratmeter store arenaen skulle have stået klar i 2013.

Andre lignende projekter i hovedstaden er også faldet til jorden.

/ritzau/