Groft overfald på skole: Ophidsede unge mænd dukkede op og slog to lærere

Onsdag blev to lærere slået ned på en folkeskole i Sønderjylland. Nu er en ung mand anholdt i sagen.

En 24-årig mand blev torsdag aften anholdt. Han er mistænkt for at have overfaldet to lærere på en skole i Haderslev. (Arkivfoto) Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 24-årig mand er blevet anholdt og mistænkes for vold mod to lærere på en skole i Haderslev.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev pågrebet torsdag aften omkring klokken 21. Politiet mener, at han var med til at overfalde to lærere på Sønder Otting Skole i Haderslev.

Episoden udspillede sig, da en gruppe mænd med udenlandsk baggrund troppede op på skolen. Ifølge JyskeVestkysten ledte de efter lederen af skolens ungeunivers.

De unge var stærkt utilfredse over et eller andet og var meget højrøstede og ophidsede. Da lærerne på stedet bad dem forlade stedet, fremsatte de unge trusler mod dem, og to af lærerne blev slået. De blev efterfølgende behandlet på skadestuen.

Der var tale om tre eller fire unge mænd, som alle var for gamle til selv at gå på skolen. Det er fortsat uklart, hvad deres motiv var, og hvad de ville på skolen.

Den 24-årige mand, som nu er anholdt, bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg fredag middag.

Anklagemyndigheden vil gå efter at få dørene lukkede af hensyn til den videre efterforskning. Syd- og Sønderjyllands Politi leder fortsat efter yderligere en mand, man mener, er medskyldig i volden.