Én dræbt og to kvæstet efter voldsomme motorvejsulykker

Flere ulykker har ramt E47 Sydmotorvejen ved Herfølge torsdag eftermiddag, og én person meldes dræbt, mens to er kvæstet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nord for afkørslen ved Lellinge punkterede en lastbil tidligere torsdag eftermiddag, og der opstod røg fra dækkene, fortæller vagtchef Martin Hockerup.

»Det gjorde, at der opstod kø. Men så skete der pludselig syd for Lellinge-afkørslen et mindre færdselsuheld med to personbiler,« siger han.

Én person blev kørt på sygehuset med overfladiske skrammer efter uheldet, og der opstod ekstra meget kø, oplyser vagtchefen.

»Men som om det ikke var nok, så er der pludselig en skraldebil, der kører direkte op bag i en personbil. Personbilen bliver skubbet op i en lastbil og bliver fastklemt. Der sidder to personer i bilen, og den ene bliver erklæret død på stedet, mens den anden bliver kørt til sygehuset. Vedkommende er uden for livsfare,« siger Martin Hockerup.

Skraldebilen væltede efterfølgende, og chaufføren kom slemt til skade. Men også han er nu uden for livsfare.

Motorvejen er nu spærret i begge retninger omkring Herfølge og Lellinge, og politiet ved endnu ikke, hvornår den åbner igen. Ifølge vagtchefen er der en kilometerlang kø.

BNB