Aamund: Alle kender jetsetkvinden

Erhvervsmanden Asger Aamund mener, at jetsetkvinden bør stå frem på tv. Alle kender hende alligevel.

Foto: Niels Ahlmann Olsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Erhvervsmanden Asger Aamund har også fulgt sagen om jetsetkvinden. Hendes navn må ikke nævnes i medierne, men ingen er efterhånden i tvivl om, hvem hun i virkeligheden er.

- Jeg læste at 95 pct. af folk ved hvem hun er. Så navneforbuddet har jo ingen videre effekt. Derfor kan hun lige så godt stå frem og tale ud. Så afmystificerer hun det også og kan fortælle historien, som hun selv ser den, Asger Aamund.
Han er i øvrigt ikke i tvivl om, at jetsetdronningen, som i retten udtalte, at hendes liv var ødelagt, nok skal komme stærkt igen.

Asger Aamund er ikke i tvivl om hvad han ville gøre, hvis han var jetsetdronning.

- En dom på 20.000 kr. er så tæt på en frifindelse, som man overhovedet kan komme. Det skal hun nok kunne rejse sig fra, mener han.

- Jeg synes hun skulle træde frem på Go' Morgen Danmark eller lignende, nu hvor hun har fået sin dom, forklarer den erfarne erhvervsmand.

SE WEB-tv:
Jetsetkvinde fik bøde på 20.000 kr.

- Jeg har selv fået en bøde på 50.000 i forbindelse med en fejl jeg lavede med noget aktiehandel, så det er en lille straf, siger han.

Han mener, at den 40-årige erhvervskvinde gavner sin egen sag, hvis hun står frem på landsdækkende tv eller i aviserne, og fortæller sin historie.

LÆS OGSÅ: Mit liv har været et helvede

- Mange tror at alle går og husker på hvad der har stået i pressen. Men sådan er det ikke. Hun kan sagtens komme igen. Snart bliver medierne optaget af andre ting, siger han.

- Det er et spørgsmål om, hvor stærk hun er og om hun har kræfter til at komme igen. Hun er en velbegavet pige, så hun har mulighederne. Danskerne kommer hurtigt videre efter det her og tilgiver det, siger Asger Aamund.