VIP-ferie til budgetpris

De rige og berømte har i mange år valfartet til Miami, Cannes og Puerto Banus. Men efter finanskrisen er muligt selv at være med uden at blive kaldt til møde i banken – omgående!

South Beach i Miami, Florida, er stedet, hvor de unge og smukke fester. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var engang, hvor områder i Miami, Cannes og Marbella var forbeholdt dem med millioner på kontoen. Flybilletterne var dyre, hotelpriserne var lige så høje som hotellernene selv, og restauranter og natklubber havde menuer, som kostede månedslønninger for en gennemsnitlig dansker. 

Næste: VIP-ferie i Cannes og Puerto Banus

I dag har finanskrisens indtog ramt hårdt på de eksklusive steder, og priserne er dykket i takt med aktiemarkedet. Aldrig har det været nemmere at mænge sig med de kendte på nogle af de mest celebre steder, som stadig, trods krisetiderne, summer af livet på første klasse. Her er Rejseliv.dk’s tre favoritter.

VIP-ferie i Miami
Palmerne, klimaet og South Beachs pulserende liv har i mange år tiltrukket de største Hollywood-stjerner og andre amerikanske kendisser. Mange har huse på de små, private øer i glitterbyen og holder sig kun på private, eksklusive strande. Men det er slet ikke umuligt at få et bord ved siden af Will Smith eller bestille en drink i baren ved siden af Colin Farrell, hvis bare du ved, hvor du skal tage hen. 

Bedste måneder: I vinter-perioden kan man varme sig i Miami

Kom godt af sted: Set fra 3.570 kr. retur fra København til Miami i februar 2011 med Lufthansa.

Her bor du: Beacon Hotel midt på Ocean Drive ned til South Beach er et trendy hotel til fornuftig pris, og samtidig hjælper personalet gerne med indgang og gæstelister til natklubber og bordreservation på populære restauranter. Set fra 700 kr. per nat.

Her spiser du: Hvad med at prøve filmstjernen Danny Devitos italienske restaurant? Her spiser kendisser som Eva Longoria, Michael Caine, Al Pacino og Andy Garcia.

Her går du ud: LIV eller SET er de to natklubber, hvor jet-settet hænger ud i Miami. Før var der udelukkende gæsteliste, men nu kan du også komme ind, hvis du dog er villig til at smide 250 kr. for en Mojito.

Kendisfaktor: 6 ud af 6

Mere info: mybeaconhotel.comdevitosouthbeach.comlivnightclub.com og setmiami.com

Næste: VIP-ferie i Cannes og Puerto Banus