Her drømmer vi os hen

Europæiske destinationer er de mest efterspurgte på nettet og det er ikke dyrt at rejse.

Bangkok placerer sig i toppen af listen over ønskemål, Costa del Sol er en solsikker nummer to og New York nummer tre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com

På rejsesøgemaskinen Viviro.com har de udarbejdet en statistik over de mest efterspurgte destinationer lige nu.

Se også: Halv pris på rejser

Altså ikke nødvendigvis de rejser, der rent faktisk købes. Tallene viser, at vi først og fremmest drømmer rejser om Bangkok, Spanien og New York.

Samtidig har de gennemgået databasen og fundet de priser, som søgerne på nettet har fundet i løbet af de seneste 14 dage. Det giver en spændende liste med både de mest populære destinationer og samtidig de laveste priser fra de seneste 14 dage.

"Til forskel fra flyselskabernes mange fantastiske lokketilbud i annoncerne - "fly for ingen penge for en enkeltbillet, men så bonner vi dig dyrt på returrejsen" - så er der i min statistik tale om billige tur/retur priser. De fleste skal jo også hjem igen," siger Kenneth Karskov fra Viviro.com. "Så det giver et lidt andet overblik og samtidig mere reelle priser, for de som gerne vil ud at rejse."

Europa er billig
Bangkok placerer sig i toppen af listen over ønskemål, Costa del Sol er en solsikker nummer to og New York nummer tre. Tre spændstige rejsemål til lave priser. At kunne flyve til Malaga t/r for 703 kr. er billigere end at tage toget fra København til Skive, hvilket kommer den danske koloni på Solkysten til gode.

Syv ud af de ti mest søgte destinationer er europæiske, og dyrt er det ikke at komme omkring, når man er hjemme i Europa. Billigst er en returrejse til London. Den kunne findes for under 500 kr., så er der også til afternoon tea på Ritz, selv om en tur til Prag koster mindre end 100 kr. mere.

Rejsehitlisten
Her drømmer vi os hen og det koster det at tage afsted:

1. Bangkok kr. 3.571,- tur/retur
2. Malaga kr. 703,- tur/retur
3. New York kr. 2.744,- tur/retur
4. Barcelona kr. 685,- tur/retur
5. Antalya kr. 1.560,- tur/retur
6. Palma de Mallorca 799,- tur/retur
7. Rom fra 694,- tur/retur
8. London 457,- tur/retur
9. Nice fra 639,- tur/retur
10. Prag fra 534,- tur/retur

Læs også: Sommerbilligt til New York