Check-in: The Sands Resort

Luksushotellet i Mauritius lokker med herlige feriedage og udsigt til at møde delfiner.

Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk
Selv om det er synsbedrag, er det et herligt et af slagsen. Når man passerer gennem lobbyen og kommer ud til hotellets pool, mødes man nemlig af en formidabel udsigt. Poolen er meget bred og ser ved første øjekast enorm ud, fordi den er bygget på en måde, så det ser ud som om, at den går helt ned til havet. Det gør den nu ikke, for en dejlig lille sandstrand kiler sig ind imellem, men det er et meget effektfuldt førstehånds-indtryk.

Værelserne
The Sands Resort & Spa råder over 91 værelser, der alle har balkon eller terasse samt en havudsigt, der krydres med en forrygende udsigt til flere af omegnens majestætiske bjergtinder. Værelserne er på 52,5 kvm og er holdt i lyse farver med et gennemgående tvist af blåt.

Mad & drikke
Opholdet på The Sands Resort & Spa er med halvpension, og maden er i top. Om aftenen veksles der mellem buffet og en fast menu med flere valgmuligheder, og buffet’erne har ofte et tema som for eksempel »kreolsk aften«. Den perfekte afslutning på en god middag er i øvrigt at bevæge sig de få skridt fra den åbne restaurant og over i en af poolområdets liggestole. Her kan man ligge og slå mave, mens man nyder synet af den oplyste pool og himlens talløse stjerner – bedre afslutning på en herlig feriedag skal man lede længe efter.

Særligt
Hvis man en morgen gør kål på feriemageligheden og står tidligt op, er der store chancer for at møde legesyge delfiner, såfremt man sejler ud på Tamarin-bugten, som hotellet ligger lige ud til. Resten af dagen lægger bugten også vand til diverse vandsports-aktiviteter, og de mere mageligt anlagte kan lade sig forkæle med både ler- og aromamassage i hotellets spa-afdeling. Endelig er der jævnligt mulighed for at komme til globryllup, da hotellet ofte bliver benyttet til romantiske vielser i tropiske omgivelser.

Plus
Et par hundrede meter fra hotellet begynder en to km lang og formidabel smuk strandstrækning, der siges at være den allerflotteste på øen. Her ligger store luksuriøse hoteller på stribe ud til den palmebeklædte og kridhvide sandstrand, som det er en udsøgt fornøjelse at spadsere langs. En slentretur her med sin elskede i hånden og det lune vand og knitrende sand mellem tæerne fås ikke meget bedre.

Minus
Hotellets plus er på sin vis også dets minus. For selv om stranden ud for The Sands Resort & Spa er dejlig, ærgrer man sig alligevel lidt over, at hotellet ikke ligger lidt længere mod nord, hvor stranden er bredere og endnu flottere. Derudover er det også et minus, at den importerede vin i restauranten er hundehamrende dyr.