Armani designer eget luksus-hotel

Over 10 etager i verdens højeste bygning i Dubai har Georgio Armani indrettet et luksus-hotel helt efter sit eget hoved.

Foto: Karim Sahib
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For nylig åbnede verdens første Armani-hotel i Dubai. Armani Hotel Dubai spreder sig 10 etager op i verdens højeste bygning Burj Khalifa (828 meter) og omfatter 160 værelser og suiter, otte restauranter og naturligvis en række eksklusive mærkevarebutikker - alle Georgio Armani.

Hotellet strækker sig fra stueplan, der her hedder 1. etage, og op til 8. etage. Herefter springer hotellet et par dusin etager over og fortsætter på etagerne 38 og 39.

"Det har længe været en drøm for mig at have et hotel, hvor jeg selv ville kunne lide at bo og invitere min familie og mine venner, hvor Armani-æstetikken er kombineret med italiensk varme og gæstfrihed," siger Giorgio Armani, der angiveligt selv har designet alle dele af hotellet.  

En personlig kontakt

Ud over designet tilbyder hotellets afdeling for "Lifestyle Service", at gæsten tilknyttes en personlig "Lifestyle Manager", der fungerer som personlig kontakt fra man booker og til opholdet slutter.

Hotellets restauranter har specialiseret sig i køkkener fra Japan, Indien, Middelhavet og Italien. Hotellet rummer også en Armani-SPA, en Armani-haute couture boutique, en butik med Armani-Dolci - luksuskonfekture - og en Armani-Fiori - en udsøgt blomterbutik.

På etagerne lige over hotellet - fra 9. til 16. etage i Burj Khalifa - ligger "Armani Residences"; 144 luksus-ejer-lejligheder i Armani-design.

En nedkølet strand

Samarbejdet mellem Giorgio Armani S.p.A. og Emaar Properties stopper ikke med Armani Hotel Dubai. Det er kun det første af en række hoteller, resorts og boliger i Armani-regi, der er planlagt til at åbne på flere internationale destinationer. Næste Armani-hotel åbner efter planen i Milano.

I øvrigt åbner også Armanis italienske rival, Gianni Versace, sit eget luksushotel i Dubai senere på året. Det vil tilmed kunne blære sig med egen, kunstigt nedkølede strand, så hotellets solbadende gæster ikke vil føle Golfens stegende hede påtrængende endsige ubehagelig.

Har du ikke booket sommerrejsen endnu?
Søg billige charterrejser fra alle store danske bureauer her!