Navigation
Køb abonnement
Log ind
Profil
Menu
Sektioner
Samfund
Opinion
Business
Kultur
Køb abonnement
Søren Frank
Mad- og vinanmelder
Søren Frank har arbejdet på Berlingske siden 1996, det meste af tiden som anmelder og redaktør på mad- og vinområdet. Han har desuden skrevet 10 bøger om vin og mad.
sofr@berlingske.dk
Seneste artikler fra Søren Frank
Dagens overblik
Nu sættes slutspurten ind: Spidskandidater slynger om sig med valgflæsk
17. nov. kl. 6.18
Internationalt
Abonnement
Dansk Ukraine-ekspert: Zelenskyj har redet stormen af
16. nov. kl. 18.24
Politik
Abonnement
Økonom om Rosenkrantz-Theils udspil: Det her et bevis på, at der ikke findes en gennemregnet finansieringsplan
15. nov. kl. 20.31
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Den larmende tavshed på den trestjernede Michelin-restaurant gjorde ondt
14. nov. kl. 12.54
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Her får du byens billigste østers og en delikat umami-frækkert
10. nov. kl. 13.58
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank blev noget chokeret, da de sorte gummihandsker blev hevet frem – men det smagte himmelsk
6. nov. kl. 20.21
Gastronomi
Michelin-kokken om chokmåltidet, han aldrig glemmer – og madtrenden, han engang fulgte, men nu hader
1. nov. kl. 9.33
1:35
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Det er sjov og vildt – og de har byens måske billigste priser
27. okt. kl. 14.03
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Hurra! Jeg har fundet en skøn rød bourgogne til under 150 kroner
26. okt. kl. 9.41
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Byen har fået endnu en god bistro – og et vandingshul for dem, der vil drikke stor bourgogne til små priser
23. okt. kl. 19.49
Gastronomi
Hvor spiser man bedst i København? Manden med tre Michelin-stjerner har svaret
18. okt. kl. 16.00
1:41
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Derfor hader jeg takeaway
17. okt. kl. 11.16
Gastronomi
Abonnement
Noma åbner købmand og kaffebar
17. okt. kl. 7.48
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Det er ikke et sted for fattigrøve – men de serverer »ypperlig« version af fortærsket 1980er-klassiker
13. okt. kl. 16.10
Gastronomi
Abonnement
Han er »universets største kok« – og han er vild med det, der sker i København: »Der burde opføres en statue af René Redzepi«
12. okt. kl. 11.44
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Vi var på vej mod stjernerne, men så kom kæmpekyllingen fra helvede
10. okt. kl. 19.41
Gastronomi
Abonnement
Køberne deler stolt billeder af deres trofæer – her er manden bag kultvinen fra »de sjællandske alper«
5. okt. kl. 20.07
Gastronomi
Abonnement
Michelin-darling åbner restaurant i historiske lokaler: Nu skal stjernen i hus
1. okt. kl. 20.30
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Det var Københavns kedeligste kvarter – nu får du byens bedste italienske specialiteter lige her
29. sep. kl. 12.34
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank smager bordeaux på kriseudsalg: Det må være landets bedste køb lige nu
28. sep. kl. 15.10
Gastronomi
Michelin-kok udpeger Danmarks bedste restaurant: »Vi står alle sammen på skuldrene af dem«
28. sep. kl. 6.29
1:36
Gastronomi
Abonnement
Det sker ikke tit. Søren Frank giver fem stjerner til luksusbistro med fantastisk vin: »For pokker da, hvor det smagte!«
25. sep. kl. 21.26
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Kunne kokken overhovedet smage?
19. sep. kl. 11.19
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank havde meget lave forventninger til »hemmelig« spisebar – så blev han overrumplet af velsmag
15. sep. kl. 10.24
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Køkkenet i turisthelvedet leverede – men tjeneren kunne ikke skelne tomater fra agurker
11. sep. kl. 20.02
Gastronomi
Abonnement
»Kæmpekøb!« Søren Frank har fundet genvejen til den vin, som alle vinelskere vil have
7. sep. kl. 20.43
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Blodet flyder bogstaveligt talt i det kriseramte Bordeaux, men for os forbrugere er det en fest
3. sep. kl. 19.50
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Det er muligvis den mest bizarre hovedret, jeg nogensinde har fået serveret
1. sep. kl. 13.11
Gastronomi
Abonnement
Søren Frank: Køkkenet er gennemført infantilt, og jeg er vild med det
28. aug. kl. 18.39
Gastronomi
Abonnement
Michelin-slottet fik seks stjerner i Berlingske. Nu smækker køkkenchefen med døren: »Det er uærligt«
27. aug. kl. 11.30
Vis flere