Viasat sikrer sig al tv-golf

Samling. En ny sportskanal , Viasat Golf, sender 1.300 timers live-golf i 2007.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter måneders uvished kan danske golf-entusiaster ånde lettet op. Der bliver masser af golf hos Viasat i de kommende år. Foruden European Tour i golf, Ryder Cup og World Golf Championships dækkes European Challenge Tour, European Senior Tour, Australasian Tour og Sunshine Tour.

Det bliver samtidig muligt at følge Anders Hansen dyste mod Tiger Woods, Phil Mickelson og de øvrige stjerner, fordi Viasat tidligere på året fik PGA Touren i hus. Som prikken over i'et er Viasat i færd med at indgå aftaler om The Open, US PGA Championships og US Open.

- Jeg er fantastisk glad for, at det efter lang tids forhandlinger er lykkedes Viasat at erhverve al golf. Det er helt unikt med 1.300 timers live golf i det nye år. I en lang periode så det ud til, at golfen blev splittet op hos to tv-udbydere, Viasat og Canal+. For golffans er det en stor fordel, at vi har fået rettighederne, da de undgår unødige omkostninger ved at skulle erhverve sig flere tv-abonnementer og digitale bokse, siger adm. direktør, Viasat, Kim Poder

Reklamefri kanalSom en nyhed til glæde for golfseerne samles golfen på én kanal, Viasat Golf, der går i luften 1. januar. Kanalen, som har danske kommentatorer, vil ud over livetransmissioner byde på magasinprogrammer, højdepunktsudsendelser og klip fra historiske turneringer.

- Vi har gennem 15 år oparbejdet en stor ekspertise i dækningen af golf, og vi mener, at tiden er moden til at dedikere en kanal til golfsendingerne. Med en kanal helliget golf kan landets mange golf-entusiaster få lov til at nyde transmissionerne, uden at de afbrydes af de mange andre sportsbegivenheder, vi har på vores kanaler, siger Kim Poder.

Den reklamefri kanal, Viasat Golf, er gratis for abonnenter af Viasat+ i hele 2007 og koster 99 kroner om måneden for Viasat Guld-kunder.

De første to måneder af 2007 kan Viasat Golf opleves uden betaling. Indtil videre er der sikret distribution til Viasats parabolkunder, men det forventes, at der også bliver indgået aftaler med kabel-tv selskaberne, så alle landets golffans får adgang til den nye kanal.