Portugal nr. 1 som golfdestination

Golfferie. Florida har mest fremgang på grund af den lave dollarkurs.

Antallet af danskere, som tager på golfferie vokser hurtigere end nogensinde. Dét mærker blandt andre Krone Golf Tours, ét af Danmarks førende golfrejsebureauer, på væksten i golfrejserne.

Der er i dag næsten 160.000 golfspillere i Danmark, hvilket gør Danmark til ét af de lande i verden, hvor der er flest golfspillere i forhold til antallet af indbyggere.

Dét smitter af på rejselysten og netop nu, hvor antallet af lyse timer falder, og det bliver koldt herhjemme, tager golfspillerne til varmere himmelstrøg for at holde formen ved lige.

Krone Golf Tours forventer at ca. 30.000 golfspillere rejser på golfferie i år fra Danmark, heraf godt 6000 med Krone Golf Tours.

Direktør Henrik Neelmeyer fra Krone Golf Tours oplyser, at Portugal helt klart er den største destination, men årets mest fremgangsrige golfdestination er Florida, som er blevet interessant på grund af den lave dollar og nye flyforbindelser fra Danmark til USA.

Vinterens mest populære golfrejsemål tegner til at blive: 1. Portugal. 2. Spanien. 3. Thailand. 4. Den Dominikanske Republik. 5. Florida. 6. Tyrkiet. 7. Dubai. keeper