Milliongevinst: Kevin Magnussen har solgt Frederiksberg-lejligheden

Formel 1 på banen. Så sandt kan det siges, når det handler om Kevin Magnussen.

Arkivfoto: For uanset om banen er med »pits« og tribuner på racerbanen eller vidvinkelfotos og netto-tal på boligbanen, så ligger den 25-årige racerkører i elite-ligaen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For uanset om banen er med »pits« og tribuner på racerbanen eller vidvinkelfotos og netto-tal på boligbanen, så ligger den 25-årige racerkører i elite-ligaen.

Sølle 29 dage nåede Kevin Magnussens lejlighed nemlig at pynte sig med et til-salg-skilt, før der var en køber, der havde meldt sig på - ja - banen. Det skriver Boliga Kendte.

Dermed skal Kevin Magnussen til at rykke møblerne ud af sin nu tidligere Frederiksberg-bolig på 81 kvadratmeter fordelt på tre værelser. Og når man i sit professionelle virke har fokus rettet mod podie-pladserne er man sandsynligvis vant til at holde stand. Noget der så sandelig betalte sig for Kevin Magnussen i hans korte tid på boligbanen.

Han havde nemlig sat lejligheden til salg for 4.498.000 kroner - og han fik også solgt den for præcis samme beløb.

Kort affære

Han kan dog næppe formodes at være groet decideret fast i Frederiksberg-rummene.

Dels har han hele verden som arbejdsplads, dels var det kun lidt over et år, han nåede at stå på lejlighedens skøde. Han købte den ifølge Boliga selv i efteråret 2016 for 3.350.000 kroner, og dermed kan han glæde sig over, at han trods alt har vundet guld på boligbanen.

Kevin Magnussen kører for Haas F1 Team, og han har tidligere siddet bag rattet hos blandt andet McLaren. Han er søn af racerkøreren Jan Magnussen.

Se den gamle annonce for Kevin Magnussens Frederiksberg-bolig