Million-nedslag: Medina dropper prisen på luksus-rækkehus

Efter bare 46 dage på markedet har club-dronningen Medina valgt at sænke prisen på sit splinternye luksus-rækkehus på Islands Brygge med to millioner kr.

Foto: Torben Christensen

Nu står der således 17.500.000 kr. på til salg-skiltet, og dermed må sangerinden, der bl.a. står bag mega-hitsene Kun for mig og Ensom, også skrue indtjeningsforventningerne ned.

Medina købte nemlig boligen for bare 11,6 millioner kr. i 2014, hvor det 268 kvadratmeter store rækkehus endnu ikke stod færdigt.

Det gjorde det først i år, hvor sangfuglen i maj satte det til salg for 19,5 millioner kr. og dermed havde udsigt til at øge saldoen med knap otte millioner kr.

Nu hedder den potentielle gevinst for den 33-årige pop-musiker 5,9 millioner kr., hvis det lykkes hende at sælge liebhaver-boligen til den nedjusterede pris.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Carlsson & Co. Fold sammen
Læs mere

Luksus på alle tangenter

Med til rækkehuset følger en 150 kvadratmeter privat gårdhave, hvor der blandt andet er en opvarmet pool.

Indvendigt byder luksus-rækkehuset på armatur i guld, biopejs, marmor-bordplade importeret fra Italien og håndmalede marokkanske fliser.

Og så er der naturligvis også plads til vognparken på de to underjordiske parkeringspladser, der følger med huset.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Carlsson & Co. Fold sammen
Læs mere

Flytter meget

Medina udgav sit debutalbum Tæt på i 2007 og har, siden karrieren tog fart, flyttet en del rundt.

I en tid boede sangerinden med sin daværende kæreste - musikeren Christopher - i en stor lystgård i Nordsjælland med egen svømmepøl og fitness-rum.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Carlsson & Co. Fold sammen
Læs mere

Derfra flyttede parret videre til en penthouselejlighed med privat tagterrasse på Halmtorvet i København.

Og kort tid efter rykkede musiker-parret endnu en gang teltpælene op og flyttede til det luksuriøse boligkompleks Stay Hotel på Islands Brygge.

På listen over Medinas boligsalg står desuden også salget af hendes lejlighed i Jægergårdsgade i Aarhus og et sommerhus i Vejby, Nordsjælland.

Se Medinas luksus-rækkehus her.