Liebhaveri: Christopher og Medinas tidligere fælles hjem er til salg

Lyder det lokkende at træne i den samme hjemmefitness som Christopher, lave mad i det samme køkken som Medina og skråle under den bruser, hvor nogle af de første spæde strofer til musikernes megahits måske er blevet til?

Lyder det lokkende at træne i den samme hjemmefitness som Christopher, lave mad i det samme køkken som Medina og skråle under den bruser, hvor nogle af de første spæde strofer til musikernes megahits måske er blevet til? Fold sammen
Læs mere
Foto: Elle Style Awards.

Den store lystgård, hvor Christopher og Medina i sin tid slog deres folder, står netop nu og venter på en ny ejer. Eller måske snarere flere.

Den store Hørsholm-gård har nemlig ifølge Boliga.dk intet mindre end 23 værelser og 3 luksus-badeværelser.

Pop-parret, der ikke længere er sammen, lejede huset i Nordsjælland i 2012 og måtte den gang slippe ca. 42.000 kr. i husleje hver måned. Og vil du i dag flytte ind på de samme 781 kvadratmeter, skal der også graves dybt i lommerne.

Den firelængede lystgård i det nordsjællandske, der er ejet af Hovedstadens Ejendomsselskab A/S, er nemlig sat til salg til 24 millioner kr.

Foto: Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

For millionbeløbet får du en bolig i to plan, der er renoveret i 90erne, en stor kælder, wellness-område med pool, sauna og jacuzzi. En stor del af gården er desuden udlejet til erhvervs-mål, og her er der altså mulighed for at arbejde hjemmefra.

Christopher og Medina boede på lystgården i det meste af 2012 - hvor begge kunstnere udkom med et album. For Christopher var det debutalbummet, Colours, der indbragte den dengang bare 20-årige kunstner en platin-certificering. Mens det for Medina var karrierens femte album, Forever, der kom på markedet i 2012. Samme år blev den 33-årige sangerinde hædret med en Zulu-award som årets kvindelige kunstner.

Foto: Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Flytter rundt og rundt

Det blev ikke til lang tid i forstaden for Christopher og Medina, der efter godt et år på landet flyttede videre til en penthouselejlighed med privat tagterrasse på Halmtorvet i København. Det skriver Boliga Kendte.

Kort tid efter rykkede musiker-parret endnu en gang teltpælene op og flyttede til det luksuriøse boligkompleks Stay Hotel på Islands Brygge.

Sidste år byttede Christopher sin hotel-lejlighed ud med en adresse lidt nærmere centrum. Den 24-årige popmusiker gjorde således en investering i fast ejendom, da han slap 6,2 millioner kr. af hits-pengene til en ejerlejlighed på Christianshavn.

Foto: Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Medina har ifølge Boliga også resideret i København S siden tiden i whiskeybæltet. Men har nu udsigt til en pæn gevinst, hvis det lykkes hende at få solgt sin liebhaver-lejlighed på Islands Brygge til udbudsprisen: 19,5 millioner kr.

Medina købte lejligheden i efteråret 2014 for 11,6 millioner. Og har altså nu valgt at sælge sin 268 kvadratmeter store bolig med privat pool.

Se hvor flot pop-parret boede her