Et af Danmarks dyreste huse er begæret på tvang

En af landets absolut dyreste villaer er netop begæret på tvang. Ejendommen ligger på Gl. Strandvej i Humlebæk direkte til Øresund og rummer bl.a. tv-stue med pejs, hjemmebiograf og poolområde.

Foto: Tvangsauktioner.dk

Med en tidligere udbudspris på 52 millioner kr. hører denne villa på Gl. Strandvej i Humlebæk til blandt landets absolut dyreste ejendomme.

Nu er huset begæret på tvang på Tvangsauktioner.dk, og dermed ser det ikke ud til, at det nybyggede hus kommer til at indbringe det svimlende million-beløb.

Det skriver Boliga.

Det er den tidligere medstifter af Genmab og direktør for medicinalfirmaet Azanta, Claus Juan Møller-San Pedro, der ejer huset, som han har forsøgt at komme af med siden 2011.

Sidste år blev prisen på villaen sat voldsomt ned, men heller ikke til 35 millioner kr. lykkedes det topchefen at få solgt villaen, der ligger helt ud til Øresund og som formelt ejes af hans firma I P Cons ApS.

Nu er Strandvejs-palæet i Humlebæk begæret på tvang, og det betyder altså, at en ny køber sandsynligvis kan erhverve sig villaen et pænt stykke under udbudsprisen fra 2011.

Claus Juan Møller-San Pedro købte matriklen i 2005 for 10,36 millioner kr.

Og i 2010 blev det 448 kvadratmeter store hus opført - med 10 værelser, udsigt over havet og med privat badebro.

Under huset er der 492 kvadratmeter kælder, hvor der er pool-afdeling, tempereret vinkælder, hjemmebiograf og vaskerum.

Desuden følger der en separat lejlighed ud mod vejen med til huset, der kunne være optimal for en teenager eller til en au-pair, skriver Boliga.

Huset er tegnet af arkitekter fra Henning Larsens tegnestue.

Det er den samme tegnestue, der står bag bygninger som Operaen i København og Bølgen i Vejle.

Måske netop derfor håbede topchefen at få det høje millionbeløb  - for sin Øresunds-villa, der offentligt er vurderet til 12,6 mio. kr.

Claus Juan Møller-San Pedro har et noget blakket ry på grund af flere boligøkonomiske-sager.

Han er blandt andet dømt til at betale Danske Bank 26 millioner kr. tilbage, efter et boligprojekt i London gik i vasken i forbindelse med finanskrisen i slutningen af 00'erne.

Tvangsauktioner.dk oplyser, at første auktion er sat til 21. juni kl. 10:30, og at der forud for auktionen vil være mulighed for at besigtige ejendommen.

Se Strandvejs-villaen her