Læs tirsdagens Business-kalender

Her er nogle af tirsdagens store begivenheder.

Foto: © Brendan McDermid / Reuters. En af verdens største investeringsbanker Goldman Sachs, der har købt dele af Dong Energy og Nets, kommer med regnskab for tredje kvartal.
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

14:00 Goldman Sachs kommer med regnskab for tredje kvartal

En af verdens største investeringsbanker Goldman Sachs, der har købt dele af Dong Energy og Nets, kommer med regnskab for tredje kvartal.

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Forbrugsundersøgelsen (foreløbig) 2014-2015
- Højvækstvirksomheder i Danmark 2014
Udland:
- 10.30: Storbritannien: Forbrugerpriser, y/y, sep
- 14.30: USA: Forbrugerpriser,
- 14.30: USA: Kerneforbrugerpriser, sep
- 16.00: USA: NAHB-boligindeks, okt

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

Peers: DSV (Kuehne + Nagel, Q3), Genmab (kl. 12.45, Johnson & Johnson, Q3), Scandinavian Tobacco (kl. 13.00, Philip Morris International, Q3)

EU

09:00 EU's klimaministre diskuterer byrdefordeling

EU’s klimaministre diskuterer i dag i Luxembourg den byrdefordeling, som EU-Kommissionen har foreslået for at nå målene i den internationale klimaaftale fra Paris i december.

LANDSPOLITIK

12:00 Åbent samråd om efteruddannelse og certificering af speciallæger

Åbent samråd med sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) om efteruddannelse og certificering af speciallæger. Ministeren skal blandt andet forholde sig til et forslag om certificering og re-certificering af speciallæger for at sikre, at lægerne vedligeholder deres færdigheder. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Flemming Møller Mortensen (S).

13:30 Åbent samråd om regeringens krav til regionerne

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) er i dag kaldt i samråd om regeringens krav til regionerne. Ministeren skal blandt andet give en status på de syv krav, som Venstre fremsatte under valgkampen sidste år til regionerne. Samtidig skal ministeren svare på, hvordan regionernes økonomiske rammer påvirker regionernes mulighed for at opfylde de syv krav. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Flemming Møller Mortensen (S).

UDLAND

09:00 Ekstraordinært EU-møde om frihandel med Canada

EU’s handelsministre holder i dag ekstraordinært møde i Luxembourg om frihandelsaftalen med Canada, der efter planen skal underskrives i næste uge.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.