Business-kalenderen 24. november 2015

Her er nogle af dagen store begivenheder.

Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Brøndbyernes IF Fodbold A/S med regnskab for 3. kvartal.

Den nyligt udnævnte direktør for Frankrigs Nationalbank, Francois Villeroy de Galhau, sætter den nye 20-euroseddel i omløb, og fortæller blandt andet om sikkerhedsforanstaltningerne og designet.

I dag kommer Topsil Semiconductor Materials med regnskab for 3. kvartal.

I dag kommer IT-selskabet Hewlett-Packard med årsregnskab for det skæve regnskabsår 2014/15.

Se flere erhvervsnyheder her

EU

Parlamentarikerne i Europa-Parlamentet er i denne uge samlet til plenarmøde i parlamentsbygningen i Strasbourg. På plenarmøderne fremlægges resultaterne af udvalgenes og de politiske gruppers lovgivningsarbejde. Det er her, Europa-Parlamentet formelt stemmer om lovgivningsforslag og formulerer sin holdning til en række politiske spørgsmål. Europa-Parlamentets medlemmer mødes normalt en gang om måneden i Strasbourg fra mandag til torsdag. Europa-Parlamentet har 751 folkevalgte medlemmer, og forhandlinger foregår på alle EU's 24 officielle sprog.

Se flere nyheder om EU her

Navne

Finn Simonsen (Industriel grafiker) 80 år, Anja Cordes (Advokat (H)) 60 år, Niels Erik Monrad (Fhv. vicedirektør) 75 år, Bjarne Tromborg (Fhv. forskningsprofessor, cand. scient.) 75 år, Winnie Vitzansky (Fhv. direktør) 70 år, Flemming Ryberg (Fhv. solodanser, karakterdanser, balletmester) 75 år og Søren Jakobsen (forfatter, journalist) 75 år.

 

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her