Will & Grace-skuespiller forulykker i BMW i Hollywood og dør

Leslie Jordan var især kendt for rollen som Beverley Leslie i "Will & Grace". Mandag døde han i en soloulykke.

Den mangeårige skuespiller og komiker Leslie Jordan er død i en trafikulykke i Hollywood. Her ses han under Country Music Awards i april sidste år. Harrison Mcclary/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hollywood. Den amerikanske skuespiller og komiker Leslie Jordan er død i en trafikulykke i Hollywood mandag.

Det skriver Los Angeles Times.

Leslie Jordan, der herhjemme især er kendt for sin rolle som Beverley Leslie i tv-serien "Will & Grace", blev 67 år.

Jordan medvirkede også i gyserserien "American Horror Story" og tiltrak sig under coronapandemien desuden et stort publikum på det sociale medie Instagram, hvor han postede opmuntrende videoer.

Leslie Jordan vandt i 2006 en Emmy-statuette for sin præstation som Beverley Leslie, der ofte åbnede sine scener i "Will & Grace" med replikken "Well, well, well".

En betjent fra politiet i Los Angeles oplyser til Los Angeles Times, at Leslie Jordan sad bag rattet i sin BMW, da han mandag bragede ind i siden af en bygning i Hollywood.

Den mangeårige skuespiller og komiker blev erklæret død på stedet.

Leslie Jordan fik sit gennembrud i 1989, da han kom med i den første sæson af "Murphy Brown". I løbet af sin 30 år lange karriere medvirkede han også i "Bodies of Evidence" og "Hearts Afire".

Hans berømmelse nåede nye højder, da han kom med i NBC's hitserie "Will & Grace" såvel som "American Horror Story" og "The Cool Kids", hvor han spillede den queer og selvsikre Sid Delacroix.

I løbet af coronapandemiens første måneder i 2020 tiltrak Jordan sig stor opmærksomhed på Instagram, hvor han med sin karakteristiske sydlige dialekt postede sjove videoer til sine 5,8 millioner følgere.

I videoerne fortalte Leslie Jordan vittigt om hverdagslivet under pandemien og anmeldte ny musik fra blandt andre Cardi B og Megan Thee Stallion.

I videoerne fortalte Jordan også om, hvordan det var at vokse op som homoseksuel i et religiøst miljø med en far, der tjente i militæret.

- Verden er i dag blevet et meget mørkere sted uden Leslie Jordans kærlighed og lys, udtaler skuespillerens repræsentant, David Shaul, i en erklæring.

/ritzau/dpa