Knight Rider går igen

De der så tv i 80’erne vil måske huske superbilen KITT og dens herre David Hasselhoff i serien Knight Rider. Nu vender serien tilbage med en ny forbedret KITT – men uden Hasselhoff.

Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Det er netværket NBC, der har besluttet at genoplive Knight Rider – foreløbig i to afsnit. Hvis seerne reagerer positivt, kan gamle fans glæde sig til et mere regelmæssigt gensyn i løbet af 2008-2009.

Baywatch-ikonet David Hasselhoff, som senere gjorde karriere som popsanger i Tyskland, vil dog ifølge magasinet Variety ikke vende tilbage til rollen som Michael Knight.

Historien er dog den samme solide, som var en massiv succes fra 1982-1986 : Michael Knight er en undercover betjent, som efter at være blevet skudt får et nyt ansigt, ny identitet og ny bil – og begynder at snakke med sidstnævnte.

Dog lyder det fra NBC, at man skal vente sig en noget opdateret version af KITT. Tv-seerne anno 2008 vil ikke stille sig tilfredse med »superturbo« og velformulerede biler i en tid, hvor mange har nok i deres egne storsnakkende GPS’er i dagligdagen.

Den nu 55-årige Hasselhoff påtog sig sidst rollen som Michael Knight i 1991.