Dagens hotte navne

Britney Spears. Popstjernens familie har bekymringer nok, men nu har deres besværlige familiemedlem givet dem endnu en – han hedder Osama.

Foto: Kevin Winter/AFP

Det er Britneys nye kæreste eller i hvert fald hendes nye et-eller-andet. Osama Lufti, som manden hedder, er angiveligt producer og er flyttet ind hos Britney. Men nu er det kommet frem, at Osama er dømt flere gange, blandt andet for verbale og fysiske overfald og trusler om at slå sin nabos handicappede mor ihjel. Derudover har han et par forskellige identiteter og er tidligere gået under navnene Osama N. Lutti og Osamah N. Lutfi. Den type svigersøn vil gøre de fleste bekymrede, men Britneys forældre er ifølge US Weekly ligefrem »bange«.

Jordan. Den 29-årige britiske »Glamour«-model, der mest er kendt for sine abnorme silikoneimplantater og uover- vejede levevis, udgiver nu endnu en selvbiografi. Det bliver den tredje på fire år, men Jordan har også haft et begivenhedsrigt år. Hun har både fået et barn og gennemlevet en traumatisk abort, hendes andre børn er blevet forsøgt kidnappet, hendes søn Harvey har været indlagt på hospitalet to gange og hendes mand, Peter Andre, har fået konstateret meningitis. Der har således været masser at skrive om, men om bogens titel »Jordan: Pushed to the Limit« refererer til de mange oplevelser, eller Jordan nu presser citronen til det yderste er uvist.

Kiefer Sutherland. Så er det sikkert. Den lettere alkoholiske »24 timer«-stjerne skal tilbringe sin fødselsdag, juleaften og nytårsaften bag tremmer. Han blev tidligere på året dømt for spirituskørsel, og i går tjekkede han ind på Hotel Gitterly, hvor han skal tilbringe de næste 48 dage. Sutherland skulle faktisk først have påbegyndt sin afsoning 21. december, som er hans fødselsdag, men på grund af manuskriptforfatternes strejke i Hollywood, der kan forsinke »24 timer«, har han fået lov til at afsone nu, så det ikke går ud over hans kunstneriske virke. Efter sigende var det eneste, Sutherland medbragte i fængslet, undertøj og læsestof.