Dagens hotte navne

Genforeningen af halvfemserpigegruppen Spice Girls handler naturligvis om, at medlemmerne og deres bagmænd ønsker at vride de sidste skillinger ud af gesjæften.

I forbindelse med kvintettens verdensturné udsendes der således – naturligvis – en opsamlingsskive med de største krydderhits. For at lokke nye kunder til – som ikke allerede ejer the complete Spice Girls – har kloge hoveder tænkt, at der nok må et enkelt nyt nummer eller endda flere med på skiven for at sikre salget. Ifølge engelske The Mirror er selveste Bono fra U2 blevet bedt om at skrive sangen, som formentlig kommer til at gøre hele forskellen på succes og fiasko. Og kongen af verdensrocken, som rent faktisk er udstyret med et godt hjerte og en veludviklet sans for humor, har sagt ja. Hør hvordan det lyder til november, når hitparaden rammer butikkerne.

De har det naturligvis i Hollywood, London, New York og lignende steder: Kort over de kendtes bopæle. Og mon ikke fænomenet kommer til Danmark inden for en overskuelig fremtid i takt med at vi får folk med i James Bond-film, på trænerbænken i spansk fodbold og IT-milliardærer? Når kortet kommer, vil den tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel være en oplagt kort-kandidat. Keeperen har skiftet bopælen i det engelske ud med en standsmæssig pragtvilla på Strandvejen 145 B. Den hvide palævilla, der tidligere var ejet af Schmeichels ven, fodboldagenten Karsten Aabrink, var udbudt til godt 30 millioner kr. Salgsprisen endte dog ifølge Helsingør Dagblad på 25 millioner kr.

Den amerikanske Hollywoodskuespiller Nicolas Cage har haft uventet besøg. Tidligt mandag morgen lokal tid brød en nøgen mand ind i Cages hjem i Newport Beach, syd for Los Angeles. Cage, der var i huset sammen med kone og barn, overraskede fyren, en Robert Furo Jr., som havde iført sig en af skuespillerens læderjakker. Nicolas Cage konfronterede manden, fik jakken igen og tilkaldte en securityvagt. Den 10. oktober stilles den 45-årige, nøgne mand for retten for indbrud.