Astralis lancerer kvindeligt Counter-Strike-hold

Fem kvinder med forskellige nationaliteter udgør Astralis' nye hold, som skal dyste med verdenstoppen.

Astralis har haft masser af succes på Counter-Strike-scenen og vil nu også forsøge sig med et kvindehold. Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Danske Astralis har haft succes med sit mandlige Counter-Strike-hold, og nu træder e-sportsorganisationen også ind på den kvindelige scene.

Et kvindeligt Counter-Strike-hold under Astralis-flag ser således dagens lys.

Det oplyser Astralis i en pressemeddelelse onsdag.

Holdet kommer til at bestå af norsk-danske Aurora Lyngdal, ungarske Kászandrá kezziwow Héjja, franske Rachel Rachell Kujawa, tyske Selin spike Alak og bulgarske Yoana Joanana Vlaykova.

Counter-Strike-holdet træder ind i den internationale kvindeliga ESL Impact og skal allerede markere sig i kamp torsdag.

- Vi har længe arbejdet med tankerne om et kvindehold i Counter-Strike, og vi har fra start været i dialog med ESL i forhold til vores syn på at skabe de bedst mulige rammer for en international kvindeliga, siger direktør Anders Hørsholt.

- Det er helt naturligt for Astralis at være en aktiv del af denne udvikling, som vi ønsker at skubbe endnu mere til med vores nye hold.

- Vores værdier handler både om at præstere bedst muligt og altid at udvikle os, men også og i særdeleshed at omfavne gaming på alle niveauer, uanset traditionelle skel, siger Hørsholt.

Astralis' herrehold har tidligere toppet verdensranglisten, men er lige nu nede som nummer fem.

/ritzau/