Test dig selv: Er du en 3er eller en 8er?

Er du en perfektionist, en eventyrer eller en udretter? Test dig selv og find ud af, hvilken type du er ved hjælp af Enneagrammet, der indeholder ni grundlæggende personlighedstyper.

Type 7: Idemager, eventyrer, og optimist
7ere er den travle, produktive type, som er udadvendt, optimistisk, alsidig og spontan. De er legesyge, humørfyldte og praktiske, men de kan også misbruge deres mange talenter ved at sprede sig over for mange ting og være for ufokuseret og udisciplineret.

7ere søger konstant nye og spændende oplevelser, men kan blive distraheret og udmattede ved altid at være på farten. De har ofte problemer med utålmodighed og impulsivitet. 7ere er tænkere i stil med 5'ere og 6'ere. De er gode til at få ideer og kan kombinere mange forskellige fagområder til en løsning.

7ere kan være i en tilstand af frygt for at komme i kontakt med sine følelser og nuet. Derfor har de lært at foretage sig en masse ting samtidigt og have tankerne kørende konstant. Denne næsten hyperaktivitet oven i hovedet hjælper til at holde følelser ude, men kan også være med til, at det kan være svært at falde i søvn.