Når medarbejderen er anti-jul

Hvad gør du som leder, hvis en af dine medarbejdere på ingen måde har lyst til at deltage i de »julerier«, som hans kolleger har iværksat. Deltag i ugens dilemma.

En dag kommer medarbejderen Thomas til dig og fortæller, at han har fået nok af de øvrige medarbejders julerier. Hvad gør du? Fold sammen
Læs mere

Du er leder for et team på 10 medarbejdere i en større virksomhed. Kalenderen viser december, og julen står for døren.

Flere medarbejdere i dit team har medbragt julepynt og er godt i gang med at forvandle jeres kontor til et regulært nisseland. »Julekomiteen« har desuden tildelt alle en kollega, som de skal agere »drillenisse« for i hele december måned, og de har hver torsdag eftermiddag frem til jul booket en hyggelig komsammen i mødelokalet, hvor et par frivillige medbringer julegodter.

Du har ikke selv iværksat nogle af juleinitiativerne eller taget del i planlægningen.

En dag kommer medarbejderen Thomas til dig og fortæller, at han har fået nok af de øvrige medarbejders julerier. Han meddeler, at han hverken har lyst til at arbejde i et nisselandskab, at have eller at være drillenisse og slet ikke at være »tvangsindlagt til at julehygge med kollegaerne og spise deres bakteriefyldte håndrullede konfekt, som deres unger har lavet«.

Hvad gør du?

(Se svarmulighederne længere nede. Kan ikke ses på mobiltelefon.)

.

.

.