Esben Hegnsholt

Rådgivere

International ­energiekspert

Som strategikonsulent hos Boston Consulting Group rådgiver Esben Hegnsholt klienter om, hvordan de navigerer strategisk i sektorer, der undergår store forandringer. Trods en samfundsvidenskabelig baggrund, som han har taget med ind i rådgiverrollen, brænder han for energisektoren. Derfor er hans primære job også at lede teams samt at rådgive virksomheder i ind- og udland om alt fra olie og gas til grøn omstilling.

»Jeg har haft mange internationale ophold blandt andet i Australien og Asien, hvor jeg har været med til at udvikle nye forretningsmodeller og langtidsholdbare strategiløsninger for internationale energiselskaber. Især den menneskelige kontakt, der opstår med klienterne i de forskellige kulturer, er drivkraften bag mit arbejde,« siger han.

Ifølge Lars Fæste, senior partner og managing director hos Boston Consulting Group, er Esben konsulenthusets dygtigste strategiekspert, når det kommer til traditionel energi og nye grønne løsninger.

»Allerede i en ung alder har han markeret sig som global ekspert. Hans knivskarpe intellekt har medført, at han for nylig har tilbragt et år i Boston Consulting Groups Henderson Institute i New York, der er en tænketank forbeholdt de allerdygtigste medarbejdere,« tilføjer han.

Esben Hegnsholt 33 år, principal, Boston Consulting Group

2009: M.Phil. international relations, University of Cambridge

2010: M.Sc. in business administration and philosophy, CBS

2010: Associate, Boston Consulting Group

2011: Consultant, Boston Consulting Group

2013: Project leader, Boston Consulting Group

2015-: Principal, Boston Consulting Group