Hillary læser højt om Trumps burgervaner til Grammy-festen

Hillary Clinton læste op fra bogen ”Fire and Fury” om dagligdagen i præsident Trumps Hvide Hus ved Grammy-uddelingen

Hillary Clinton, der her ses ved et arrangement i november sidste år, overraskede mange med sin gæsteoptræden ved Grammy-uddelingerne, hvor hun læste op af bogen »Fire and Fury« om Det Hvide Hus under præsident Trump. Fold sammen
Læs mere
Foto: JOSHUA ROBERTS

Hillary Clinton stod for aftenens overraskende gæsteoptræden under Grammy Awards søndag, hvor hun vandt stor bifald blandt publikum, selv om hun formentlig også fik stødt nogle af seerne ude i stuerne på manchetterne.

James Corden, som var showets vært, introducerede hende, da en række kendte personer fra underholdningsbranchen havde læst udsnit af Michael Wolffs politiske bog om de kaotiske forhold i Trumps regering. Efter denne lange liste – John Legend, Cher, Snoop Dogg, Cardi B og DJ Khaled – tog Hillary Clinton over til stort bifald.

Hun holdt bogen op og læste:

Hillary Clinton: Han nærede en langvarig frygt for at blive forgiftet, og det var en af årsagerne til, at han holdt af at spise på McDonald’s – ingen vidste, han dukkede op, og maden var på betryggende vis lavet på forhånd.

Corden: Der er den, vi har det. Den er lige i skabet.

HC: Tror du?

Corden: Ja, helt afgjort.

HC: Så Grammy’en er hjemme?

Corden: Jeps, den er hjemme.

Men den pudsige situation blev ikke værdsat alle steder. Nikki Haley, USAs ambassadør ved FN, tweetede sin mishag, og det samme gjorde i øvrigt Donald Trump Jr.

»Lad være med at ødelægge den gode musik med den slags bras. Nogle af os elsker musikken og har ikke lyst til at få politik lagt oveni,« skrev Haley på Twitter, mens præsidentens søn kaldte Grammy-uddelingen en ”trøstepris for et tabt præsidentvalg.«

Oversat af Lars Rosenkvist