Far: Casey er ikke velkommen hjemme

Familien afviser at tage imod den unge mor, der blev frikendt for mordet på sin lille datter i en af nyere tids mest omdiskuterede mordsager. Hun løslades søndag.

Casey Anthony efter frikendelsen i Orange County Courthouse. Fold sammen
Læs mere
Foto: POOL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Casey Anthony, der i en opsigtsvækkende sag blev frikendt for at have slået sin datter, Caylee, ihjel med kloroform og gaffatape og skjult hendes lig i næsten en måned, inden hun begravede det i en skov, forlader sandsynligvis fængslet søndag.

Hvor kvinden, der er forhadt af mange amerikanere, tager hen er usikkert, og et sted er hun i hvert fald ikke velkommen: Derhjemme.

Casey Anthonys far, George Anthony, som under retssagen blandt andet blev beskyldt for incest og indblanding i barnebarnet Caylees død, siger ifølge Huffington Post, at Casey ikke er velkommen i familien hjem i Orlando.

Caylee Anthony blev to år gammel. Privatfoto

Sagen har vakt enorm forargelse i USA - ikke kun på grund af forbrydelsens karakter, men også fordi der er dukket billeder op af Casey Anthony, der i tiden efter sin datters forsvinden fester løs på vilde natklubber og endda får lavet en tatovering med ordene Bella Vita, der ironisk nok betyder smukke liv.

Til familiemedlemmer havde hun ellers sagt, at hun var totalt knust over datterens forsvinden.

Mor forsvarede Casey

Forældrene til den forhadte kvinde, der er 25 år gammel, fulgte ellers intenst med i retssalen. Og Caseys mor fortalte højst overraskende juryen, at det var hende - og ikke Casey - der havde brugt hjemmecomputeren til at lave internetsøgninger på "kloroform" og "kvælning" - selvom hun i det tidsrum ellers var på arbejde.

Udover at datteren ikke er velkommen i familiens hjem, siger George Anthony også, at han støtter "Caylees lov", der er et forslag om at gøre det strafbart ikke at melde et barn forsvundet.

Der gik 30 dage fra Casey Anthony sidst så sin datter i live, til hun meldte det til politiet.