Berlingskes gravegruppe


Vores undersøgelser

Theresa Scavenius er 39 år og bor i København med
Samfund Abonnement

Udstødte Theresa Scavenius fortæller, at hun især har lært én ting på Christiansborg: Jeg er bannerfører for viden og derfor blevet farlig

Hvorfor kan Alternativets Theresa Scavenius ikke navigere og fungere i dansk toppolitik? Stort interview med Theresa Scavenius om at være Theresa Scavenius – og om hendes brutale møde med Folketinget, som hun oplever som dybt dysfunktionelt.

Danske Banks daværende direktør Thomas Borgen frat
Business Abonnement

Mystik i historisk hvidvasksag: Afgørende dokumenter er forsvundet hos Danske Bank

Landsretten har pålagt Danske Bank at udlevere væsentligt materiale om bankens rekordstore hvidvasksag til vrede sagsøgere. Men banken kan pludselig ikke finde notater og rapporter, som ellers er omtalt i bankens egen undersøgelse af sagen. Eksperter undrer sig.

26 millioner er forsvundet fra dansk trossamfund m
Samfund Abonnement

26 millioner er forsvundet ud af det blå. Frederiksberg-villa med saudisk forbindelse udløser stor mystik

Store millionbeløb fra en muslimsk organisations hussalg på Frederiksberg og i Helsingør blotlægger et »mystisk« forløb fra trossamfundet, der har tætte bånd til Saudi-Arabien. Professor undrer sig. Myndighederne har indledt en tilsynssag.

Tip os

Har du kendskab til magtmisbrug, systemsvigt eller usaglige afgørelser, kan du kontakte gravegruppen her.

Gravegruppens journalister

Du er velkommen til at tage kontakt og tippe hver journalist i Berlingskes gravegruppe. Ved at klikke på billederne kan du læse lidt om, hvad journalisterne tidligere har arbejdet med. Vi er vant til at håndtere fortrolige tip, og du kan også tippe os anonymt.

rikk1
Samfund Abonnement

Norske Marius kom i avisen for at have bedraget flere kærester. Så væltede det frem med kvinder

Der sad en stribe kvinder rundtomkring i Danmark og læste avis i foråret. Og pludselig var de ikke længere i tvivl: Den mand, de havde datet, var noget helt andet end det, han havde udgivet sig for at være.

BM
Business Abonnement

Storbanker på stribe har inddrevet gæld ulovligt fra tusindvis af danskere. 74-årige Henning frygter at være én af de uheldige

Storbanker som Nordea, Jyske Bank og Nykredit har opkrævet gæld fra deres svageste kunder i strid med reglerne, kan Berlingske og TV 2 nu afsløre. Dermed var Danske Banks gældskaos ikke en enlig svale. Den pensionerede revisor Henning Jesper Frederiksen har måttet opgive at finde hoved og hale i sin egen gæld hos bankerne.

LizetteRisgaardTOP
Business Abonnement

Hun er en af Danmarks mest magtfulde kvinder. Nu fortæller unge mænd om upassende berøringer og grænseoverskridende opførsel

I årevis har fagbevægelsens øverste leder, Lizette Risgaard, opført sig grænseoverskridende med upassende berøringer over for unge mænd. Det kan Berlingske og Ekstra Bladet nu afsløre. Lizette Risgaard giver en »uforbeholden undskyldning«.

top foto
Samfund Abonnement

Hun troede, hun var kæreste med en succesrig norsk advokat. Bid for bid tømte han hendes opsparing

Kim fra Charlottenlund troede, hun forelskede sig i en succesfuld advokat fra Deloitte. Men under overfladen gemte norske Marius på en helt anden historie, og Kim skulle ende med at få brug for hjælp fra både sin bank og politiet. Ifølge bankerne udsættes omkring 1.000 danskere for kærlighedssvindel om året. Dette er kapitel et af en serie i tre dele.

pabianice

Katolske præster fortsætter i kirken trods krænkelser og besiddelse af børneporno

Den katolske kirke lader sine præster arbejde videre, selvom de har været involveret i krænkelsessager og overgreb. I en artikelserie kunne Berlingske desuden afsløre nye sager om præsters seksualforbrydelser.

Video node #66493620 thumbnail

Måske den vildeste sag i mange år: Berlingske kulegraver FE-forløbet

Hvad har Lars Findsen gjort, siden myndighederne har anholdt, varetægtsfængslet og sigtet FE-chefen? Og hvad har Folketinget fået at vide? Få det fulde overblik her.

NY TOP

Lars Findsen sigtet for samtaler med sine nærmeste og to journalister. Politiske briefinger vækker opsigt

Efter måneders research kan Berlingske afsløre indhold af den ellers totalt mørklagte sigtelse mod FE-chef Lars Findsen. Sagen virker spinkel, vurderer juraprofessorer. Myndighedernes briefing om sagen til udvalgte folketingspolitikere vækker stor opsigt, blandt andet fordi man har delt intime oplysninger om Lars Findsen.

vorfrue

Overgreb på barn ryster Københavns Domkirke

En centralt ansat i Københavns Domkirke har for år tilbage udsat unge mænd for seksuelle krænkelser og forgrebet sig på et barn. Kirkens ledelse har kendt til overgrebet i årevis – uden at gribe ind.

Flyt med ind på Ruth, Benny, Preben og Oles sidste adresse

Berlingske er flyttet på plejehjem. Kom helt tæt på hverdagens talrige dilemmaer.