Berlingskes gravegruppe


Vores undersøgelser

Netværk af ejendomsspekulanter plager sårbare lejere

Berlingske har nærstuderet en kreds af ejendomsinvestorer og kortlagt deres opkøb af ejendomme. Sporene og arrene fra ejendomsspekulanterne tager os gennem Danmark.

Vi var ikke klar

Lag for lag har Berlingske over flere måneder afdækket myndighedernes håndtering af coronavirussen. Få overblik over afdækningen her.

Kriminelle udviklingshæmmede

De er dømt til anbringelse for drab, pædofili, vold og ildspåsættelse på ubestemt tid. Berlingske har fået unik adgang til deres verden.

Tip os

Har du kendskab til magtmisbrug, systemsvigt eller usaglige afgørelser, kan du kontakte gravegruppen her.

Gravegruppens journalister

Du er velkommen til at tage kontakt og tippe hver journalist i Berlingskes gravegruppe. Ved at klikke på billederne kan du læse lidt om, hvad journalisterne tidligere har arbejdet med. Vi er vant til at håndtere fortrolige tip, og du kan også tippe os anonymt.

Samfund Abonnement

Frederiksberg-sagen kort fortalt: »Det her er en kæmpe skandale«

Fire forskellige lovgivninger er blevet brudt, en direktør er blevet fyret, og menneskeskæbner har været fanget i juridisk tovtrækkeri om deres børn. Frederiksberg-sagen handler om flere år med systematiske sagsbehandlingsfejl i Frederiksberg Kommunes familieafdeling. Forstå sagen herunder.

Nazi-lækagen

En gruppe danske mænd har i årevis været en del af et ekstremt netværk for nynazister. Vold, mord og terror blev hyldet. I mange år var mændene anonyme. Det er de ikke længere.

Spørgsmål og svar om Danske Banks hvidvasksag

Danske Banks hvidvasksag er historien om omfattende brud på hvidvaskloven og enorme og dybt suspekte pengestrømme gennem landets største bank. Sagen blev afdækket over to år af Berlingske, og afsløringerne har vakt heftig debat om både finanssektorens moral og myndighedernes kvalifikationer. Her har du mulighed for at få svar på sagens centrale spørgsmål - herunder om Berlingskes metoder og analyser.

Millioner af dine skattekroner går til lobbyister

I en undersøgende artikelserie afdækker Berlingske, hvor mange af dine kommunale skattekroner der bruges på PR, spin, lobbyisme og selvpromovering.

Systematisk bestikkelse i Carlsbergs indiske afdeling

Måned efter måned har nøglepersoner ved et indisk Carlsberg-bryggeri leveret penge under bordet til lokale embedsmænd, viser omfattende materiale.

Rasmus Paludan på ret kurs?

Vi har i en artikelserie undersøgt Paludans fortid og set nærmere på, hvem han er. Her er en samling af udvalgte artikler.

Mørklagte fangster til de største muslingefiskere

Hemmelige fangster gennem flere år. Skuffeaftaler til de største muslingefiskere. Og et folketing, der føler sig groft underinformeret og vildledt.

Skandaler vælter ud af landets største a-kasse

Siden 2014 har Akademikernes A-kasse hvert år købt vin for mere end en kvart million. Hos samme vinhandler. Samfundets spidser har holdt private vinfester. For medlemmernes penge. Og private venner fået lukrative opgaver. Akademikernes A-kasse er udadtil en stor succes. Dette er forløbet om bagsiden.

Milliardfond opkøber dele af København

Fallentens comeback: Fond med milliarder i ryggen er i fuld gang med at opkøbe dele af København. I spidsen står en opsigtsvækkende investor.

Sagen om det kræftfremkaldende stof krom-6

Forskere opdager, at stoffet krom-6 er langt farligere for ansatte, end myndighederne troede - men hvorfor får ingen noget at vide?