Penge at hente i stærk defensiv

 

Go Ahead - Jong Utrecht
Jong Utrecht kan spille helt frit, da der ikke er nogen nedrykker i den næstbedste hollandske række, og det kunne man se i sidste sæson, hvor man snittede tæt på fire mål per kamp. Det ser også ud til at blive opskriften i denne sæson, og denne kamp mod Go Ahead ligner i den grad mål. Værterne har været involveret i 10 mål i de første to kampe i denne sæson, og de kommer helt sikkert til at gribe denne kamp offensivt an. De to indbyrdes opgør i sidste sæson endte da også med fem og seks scoringer, så det ligner alt andet lige mange mål hér.

Over 2,5 mål i kampen
Holland - Eerste Divisie, klokken 20:00
Oddset 1,42 er fundet hos NordicBet

Aston Villa - Everton
Everton arbejder i denne sæson ud fra en stærk organisation, og de er blevet et svært hold at score imod. Det så man i kampene op til sæsonen, og det er man kun blevet bekræftet i mod Crystal Palace og Watford i sæsonens to første kampe. De møder her et Aston Villa-hold, som har skuffet i sæsonens to første kampe - det har også været mod to hold med en offensiv tilgang til spillet. Her skal man møde et hold, der spiller noget anderledes, og det bør alt andet lige også give en mere låst kamp. I hvert fald virker oddset ret højt på, at vi maksimalt får to mål.

Under 2,5 mål i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook

SV Ried - Grazer AK
Grazer AK har indtil videre været en af de positive overraskelser i den næstbedste række i Østrig. De har ikke lukket mål ind i 270 minutter og det endda til trods for et relativt svært startprogram. Ried var tæt på oprykning i sidste sæson, men er ikke startet helt så overbevisende ud i denne sæson med nederlag til Austria Klagenfurt. Nok er Grazer AK oprykkere, men det er ikke nogen normal oprykker - den gamle traditionsklub har store ambitioner, og i pokalen i sidste sæson vandt man blandt andet over Austria Wien. Der må være fin værdi i X2.

Grazer AK får point i kampen
Østrig - Erste Liga, klokken 19:10
Oddset 2,75 er fundet hos Bet365