Konen tager hjerteskærende afsked med afdød Reyez

 

»I dag bliver jeg tvunget til at sige farvel til dig, men jeg har ikke styrken til at sige det.«

Ordene fra Jose Antonio Reyes’ enke, Noelia Lopez, er tunge, og de bliver ikke mindre hjerteskærende af den tilhørende video med den bare 35 år gamle Reyes sammen med parrets to døtre.

Den lille familie har skullet sige farvel til Jose Antonio Reyes, som i weekenden døde efter et fatalt trafikuheld. Her omkom Reyes og et familiemedlem, da bilen punkterede, mens den tidligere Arsenal- og Sevilla-spiller kørte 237 kilometer i timen.

Det endte i en dødsulykke, og Noelia Lopez er naturligvis meget påvirket af den tragedie.

»Vent på mig, elskede. Vi kommer til at blive en familie igen, hvorend du er,« skriver Jose Antonio Reyes’ enke på Instagram og fortsætter.

»Hjælp mig, for jeg kan ikke forestille mig et liv uden dig. Hjælp mig med at opfostre vores døtre. Giv mig den styrke, der ikke findes. Jeg kommer altid til at tænke på dig, og du kommer altid til at være i vores hjerter.«

Det var lørdag formiddag, at Jose Antonio Reyes var på vej hjem fra træning i sin klub Extremadura, da den fatale ulykke kostede ham og et familiemedlem livet. En tredje passager i bilen er stadig hospitalsindlagt.

Mandag tog familien så afsked med Jose Antonio Reyes, da han blev begravet. Det skete i hjembyen Utrera. Og her var der en hyldest til den fodboldklub, som har fyldt så meget i Reyes’ hjerte. Sevillas flag lå på kisten, da den blev båret ud af familie og venner.