Verdenspressen i svime over Marc Jacobs' show

På blot fem minutter imponerede Marc Jacobs hele New Yorks modeverden.

Marc Jacobs ville lave en sexet kollektion. Det lykkedes han med, hvis man skal tro anmelderne. Se billedserie fra showet ved at klikke på linket i artiklen. Fold sammen
Læs mere
Foto: LUCAS JACKSON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- At moderedaktører går amok over Marc Jacobs burde være tydeligt nu. Man kunne skrabe dem op fra gulvet på Lexington Avenue, hvor han viser sit show, så mange er der faldet for hans geniale fødder.

Se billeder fra showet:

Sådan starter New York Times deres anmeldelse af Marc Jacobs nyeste show ved New York Fashion Week i går. Det varede ellers blot fem minutter, men det var nok - ikke bare for den kendte New Yorker-avis, men tilsyneladende for hele modeverdenen.

En hurtig rundtur på internettet giver et indtryk af modtagelsen: Ifølge Wall Street Journal var de fem minutter de hotteste til modeugen. Vogue bruger ord som dazzling og brilliant i deres bedømmelse af Marc Jacobs forårskollektion. Og Style.com skriver, at det geniale ved Marc Jacobs er hans evne til at lade sig inspirere af fortiden uden at virke nostalgisk.

Ifølge designeren selv handlede showet om, at præsentere noget råt og sexet.

- Sidste år var meget romantisk, meget eventyr, så til den her sæson ville jeg lave noget brutalt, meget sexet og ligefremt. Ingen romantik, ingen følelser, bare ægte power og styrke. Vi ville give pigerne sex appeal, uden at de blev vulgære, sagde Marc Jacobs efter showet ifølge The Telegraph.

Se billeder fra showet: