Sikkerhedsgigant leverede organisk vækst

Som vanligt var det særligt de nye markeder, der trak læsse

Sikkerhedsselskabet G4S kom ud af de første ni måneder af 2013 med en organisk vækst på 4,8 pct., fremgår det af tirsdag morgens periodemeddelelse. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDY RAIN

Sikkerhedsselskabet G4S kom ud af de første ni måneder af 2013 med en organisk vækst på 4,8 pct., fremgår det af tirsdag morgens periodemeddelelse.

Som vanligt var det særligt de nye markeder, der trak læsset opad med en vækst på 14 pct., mens de etablerede markeder viste en stort set flad organisk vækst.

- Gruppen leverede tilfredsstillende organisk vækst trods udfordrende markedsforhold i Europa og lavere forbrug hos den amerikanske regering, hvilket påvirkede vores sikkerhedsforretning og systemforretning i det marked, skriver G4S i periodemeddelelsen.

Selskabet tilføjer, at tendensen i første halvdel af 2013 i det store hele er fortsat fra 30. juni og frem til nu. Omsætningen opgjort i konstante valutakurser voksede med 6,4 pct. i forhold til samme periode sidste år, og driftsresultatet (PBITA) var på linje med samme periode sidste år, meddeler G4S.

I en sammenfatning konstaterer G4S, at selskabets emerging markets-forretning, som står for mere end 40 pct. af gruppens indtjening, fortsætter med at vise gode resultater. Selskabet giver endvidere udtryk for, at markedsbetingelserne ventes at forblive udfordrende i Europa og USA i fjerde kvartal.