Rekordår for ip-teleselskab

Tidobling. V2tel tidoblede sidste år antallet af ip-brugere og satser på at nå op på 25.000 erhverskunder i år og 50.000 næste år.

De nyeste tal fra det århusianske ip-teleselskab V2tel viser, at 2006 var det absolut bedste år siden etableringen i 2003.

Antallet af brugere blev tidoblet i løbet af året, hvor selskabet håndterede 21 mio. taleminutter og 9 mio. opkald for kunderne.

Selskabet havde ved årsskiftet godt 12.000 brugere fordelt over hele landet mod godt 1.000 brugere ved udgangen af 2005.

- Vi har fået mange hundrede nye brugere hver eneste uge, og en tidobling af brugerantallet taler vel nærmest for sig selv, siger adm. direktør Jørgen Weber, V2tel, der udelukkende henvender sig til erhvervskunder.

Kundernes samlede antal taleminutter er vokset fra 2,5 mio. i løbet af 2005 til 21 mio. i løbet af 2006, mens antallet af kundeopkald er steget fra godt 4 mio. til knap 9 mio.

En vigtig årsag til væksten har været, at selskabet sidste år satsede stort på opgradering af både teknologi og bemanding.

Desuden er salgsorganisationen blevet fordoblet til ti medarbejdere.

- De forskellige tekniske tiltag har øget kvaliteten af vores ip-løsninger markant, hvilket har givet en øget efterspørgsel. Samtidig har oprustningerne på salgssiden og en øget markedsføring kastet mange nye kunder af sig, fortæller Jørgen Weber.

Han kalkulerer med fortsat vækst i teleselskabet, der beskæftiger 30 medarbejdere på hovedkontoret i Århus og et kontor i Allerød.

- Potentialet for ip-telefoni hos danske virksomheder er fortsat enormt, og vi er både på produktsiden og medarbejdersiden klædt på til massiv vækst, siger direktør Jørgen Weber.

Virksomheden kalkulerer med at runde 25.000 brugere i løbet af 2007 og 50.000 brugere med udgangen af 2008.

er