Larry Ellison indfanget

Den omstridte softwaremilliardær Larry Ellison får både en formand og en ny hustru, nr. fire.

Den omstridte softwaremilliardær, Oracle-stifteren Larry Ellison, der en kort periode i år 2000 overhalede rivalen Bill Gates som verdens rigeste mand, er blevet dobbelt-indfanget.

I Oracle har han for første gang - i hvert fald formelt - fået en chef, idet hans nr. 2-mand gennem de seneste år, økonomidirektøren Jeff Henley er blevet bestyrelsesformand. Ellison fortsætter selv som adm. direktør.

Samtidig er 59-årige Ellison blevet gift - for fjerde gang.

Hans udkårne er den 35-årige forfatter Melanie Craft, der skriver kærlighedsromaner med titler som »A Hard-Hearted Man« og »Trust me« og til maj kommer med sin tredje tåreperser »Man trouble«.

Gud og Larry
Den handler ifølge hendes egen hjemmeside om en milliardær-playboy, som heltinden prøver at omforme til en familiemand!

Da Ellison var allerrigest - og p.t. ungkarl - optrådte han bl.a. på Oprah Winfreys berømte talkshow, hvor han viste sine dyre hjem, sine biler og sejlbåde frem, og sagde, at han gerne ville giftes igen.

Følgen blev telefonstrom hos Oracle fra giftelystne kvinder, der ifølge myten måtte oprette en automatisk telefonsvarer, hvor man skulle taste »1« hvis man ville købe software og »2«, hvis man ville giftes med »Larry«.

Larry Ellison, der senest i over et år forgæves har belejret konkurrenten People Soft for overtagelse, er en af amerikansk ITs mest farverige personer, og har bl.a. lagt ryg til en biografi med titlen »Hvad er forskellen på Gud og Larry Ellison«.

Svaret gives i undertitlen: »Gud går ikke rundt og siger, at han er Larry Ellison.«

Larry Ellison er p.t. nr. ni på magasinet Forbes liste over verdens rigeste med en formue på 108 mia. kr.