Bryllupsplanlæggere er blevet populære

Stadig flere brudepar vælger at overlade planlægningen af deres bryllup til en professionel.

Når et rekordstort antal brudepar i morgen benytter datoen 07.07.07 til at sige endegyldigt ja til hinanden, vil det for manges vedkommende ske ved et bryllup, de ikke selv har arrangeret, skriver metroXpress.

Efter amerikansk forbillede vælger stadig flere at overlade planlægningen af livets største fest til en professionel arrangør, som har prøvet det hele mange gange før. Landets professionelle bryllupsplanlæggere melder om stærkt stigende efterspørgsel og forrygende travlhed netop nu.

»Vi har fået mange flere kunder i løbet af de seneste år, og det, vi ser lige nu, er vist noget nær rekord. Jeg har allerede opgaver til sommeren 2008, og de bliver ved med at komme ind.,« siger Signe Marie Jeppesen, der siden 2005 har arbejdet fuld tid med at planlægge og arrangere andre folks bryllupper.

Hun mener, at den øgede efterspørgsel skyldes, at mange par i dag har for travlt med børn og arbejde i hverdagen til at kunne overskue det hele selv. Desuden er mange bange for at lave fejl i planlægningen af det, der gerne skulle blive livets bedste fest. Et billede, der genkendes af indehaverne af internetportalen Brylluponline.dk.

»Der er nærmest en konkurrence om at have det mest perfekte bryllup i vennekredsen. Det pres er der rigtig mange, som synes, de ikke kan leve op til, og derfor overlader de i stedet arbejdet til en, der har prøvet det før,« siger Mads Vinding, der er partner i Brylluponline.dk, til metroXpress.