Arbejdstilsynet skal se på stillads i Parken

Brancheforening har anmeldt Parkens stillads til Arbejdstilsynet for ulovlig opsætning før Novo Nordisks årlige megafest på det hårdt plagede græstæppe.

Frygten for farlig sjusk der kan blive katastrofal, når Novo Nordisk fredag holder sin årlige medarbejderfest i Parken for over 8000 ansatte, har fået stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 til at anmelde stilladsarbejdet i Parken til Arbejdstilsynet.

Brancheklubbens formand John Ekebjærg Jakobsen mener, at opsætningen af ekstra tribuner er uforsvarligt og ulovligt.

- Det er ulovligt, at det bliver bygget af folk, der ikke er uddannet, for de ved ikke, hvad der er af regler og standarder. Derfor har vi meldt det til Arbejdstilsynet, siger John Ekebjærg Jakobsen fra Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920.

European Tour Production (ETP) klargør scener og tribuner til Novo-festen, og hos dem tager man anmeldelsen roligt, og det afvises, at der foregår noget ulovligt.

- Det mener jeg ikke. Forstået på den måde, at vi ville ikke bygge et stillads. Vi bygger en scene eller en tribune eller hvad man nu kalder det. Vi har gjort det her i syv år, og vi har altid fået tilladelse, siger ETP's direktør Flemming Pedersen.

/ritzau/