Sådan kan du afskaffe kaos i hjemmet - og i dit hoved

Rod i hjemmet skaber rod i hovedet, så det er tid til at rydde op.

Nøglen til et hjem uden rod er masser af opbevaringsplads. Her er det fine opbevaringsløsninger fra svenske Norrgavel. Fold sammen
Læs mere

Op med tøjet. Jakken på gulvet, morgenkåben, du aldrig ved, hvor du skal gøre af, tørklæder og paraplyer, der flyder. Alle tingene er i daglig rotation, så de ender ofte ikke i klædeskabet, men de skal have en plads, så de ikke roder. Løsningen er enkel: nok knagerækker og opbevaring som f.eks. den væghængte version fra Norrgavel.

1. Sortér dine papirer.

Selv om vi lever i digitaliseringens tidsalder, ender vi alligevel overraskende ofte med en rodebunke af regninger, forsikringspolicer, kvitteringer og alskens andre papirer, der skal gemmes. Få dem sorteret rigtigt i en brevordner eller et opbevaringssystem med skuffer, så du har styr på dem.

2. Skab en fast plads til alting.

Der er så mange ting, som vi ikke bruger hver dag, men som skal regnes ind i opbevaringspladsen. Vi har en tendens til at lægge småtingene fra os uden at tænke så meget over det, og med tiden hober de sig op de mest utrolige steder. Så skab en fast plads til alt fra stearinlys og tape til elastikker og kabler, som du kan skabe orden i med æsker og kasser.

Reflect skænk i eg L179,8 cm fra Muuto, 21.900 kr. Fold sammen
Læs mere

3. Investér i opbevaringsmøbler

En smuk skænk er en på alle måder god investering, fordi den kan rumme alskens ting, der ellers ligger og roder, og samtidig kan bruges til dit tv, små stillebener af favoritsager, billeder, og hvad du ellers har lyst til at have stående fremme. Og så gør det jo heller ikke noget, at den i sig selv pynter og giver rummet en vis klædelig tyngde.

4.Ryd også op i hovedet.

En notesbog er genial til at få alt det, der fylder i hovedet, ned på papir, og en tavle er ideel til at få skrevet de ting på, du skal huske. At have tjek på tankerne og idéerne er første skridt til en mere organiseret tilværelse.

Forhandlere: