Solstrålehistorien fortsætter mod skadesramte franskmænd

 
Manchester United havde ikke de store problemer med at gøre det af med Fulham og Claudio Ranieri i en kamp, hvor den franske duo Martial og Pogba strålede. Fold sammen
Læs mere

AS ROMA - FC PORTO
Godt nok fik Roma lidt succes i weekenden, da man holdt buret rent mod bundholdet Chievo. Men det har været en andeledes historie et stykke tid, hvor forsvaret har været forfærdeligt. Derudover er man højst sandsynligt uden Robin Olsen, og det er en stor svækkelse. Porto er godt nok uden to stærke offensive kort, men udtrykket i spillestilen er ikke anderledes, og man leverede da også flere underholdende kampe i gruppespillet. Imod et forholdsvis usikkert Roma-forsvar ville det undre, hvis man ikke prøver at angribe italienerne.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League,  klokken 21:00
Odds 1,75 er fundet hos Bet365

BRISTOL CITY - QUEENS PARK RANGERS
Bristol City var ikke uheldige med at holde målet rent mod Swansea i weekenden, og forsvaret har da også givet flere chancer væk over en længere periode. Nu skal man op imod QPR, der kan spille frit, eftersom holdet ikke rigtigt kan nå noget. Det så man også i weekenden, da man tabte med 3-4 hjemme til Birmingham. Gæsternes spillestil ligger forholdsvis tæt på Swanseas, og derfor skal de have fine chancer for at komme frem til de helt store målchancer. Det ligner på forhånd en åben kamp, og derfor bør der være gode chancer for mål.

Begge hold scorer i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Odds 1,90 er fundet hos Betfair Sportsbook

MANCHESTER UNITED - PARIS SAINT GERMAIN
Det har været én lang solstrålehistorie med Ole Gunnar Solskjær, og den kan meget vel fortsætte i aften mod Paris. Gæsterne er uden superstjernen Neymar og højst sandsynligt Edison Cavani. Det giver gæsterne en del problemer offensivt, og derudover var man ikke imponerende på udebane i gruppespillet, hvor det blev til nederlag mod Liverpool og Napoli. Gæsterne kan sagtens leve med et smalt nederlag, og derfor bør det give en fordel til Manchester United, der kommer i stærkeste opstilling. Pæn betaling på hjemmesejren.

Manchester United vinder kampen
UEFA - Champions League,  klokken 21:00
Odds 2,40 er fundet hos Betfair Sportsbook