Sådan går det City i titelforsvaret

Odense - Herlev
Opgør mellem to af de mindre hold i rækken, hvor man ikke skal regne med mange mål. Odense er en hårdtarbejdende enhed med en stærk målmand i Ewan Cowley, og det har også været til at se indtil videre på resultaterne, idet samtlige holdets fem første kampe er endt med maksimalt fem scoringer. Herlev har været lidt mere svingende hvad angår mål, men de har også haft et svært startprogram med fire af de formodede tophold i de fire første kampe - mod et dårligere offensiv som Odenses burde de bedre kunne holde stand.

Under 5,5 mål i kampen
Ishockey - Metalligaen, klokken 18:55
Oddset 1,68 er fundet hos Danske Spil

Preston - Manchester City
Det er tid til at lufte reserverne fra Manchester City, og selv om de selvfølgelig stadig er et par klasser over Preston, behøver det ikke blive nogen målfest. Under Pep Guardiola har man spillet 14 kampe i denne turnering og hele 12 af dem er gået under denne mållinje - begge de to kampe over linjen var i øvrigt semifinaler med returkampe, så samtlige knockoutkampe i turneringen under spanierens ledelse har været på maksimalt tre mål. Preston er toppen af Championship og forventes at komme i stærkeste, og så bør de kunne holde City lidt nede.

Under 3,5 mål i kampen
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Jetbull

Hellas Verona - Udinese
Hellas Verona har gjort det flot siden oprykningen med fire point i fire kampe, og det inkluderer to smalle nederlag til Juventus og Milan. Hjemme har de normalt en solid opbakning, og derfor er det svært at se, at de ikke skal være større favoritter i denne kamp. Udinese har set dårlige ud de seneste kampe. Man har tabt hjemme til formodede bundhold som Parma og Brescia, og hvad værre er, så har vigtige Rodrigo De Paul fortsat karantæne, og tabet af ham var til at få øje på mod Brescia. Hellas Verona bør kunne udnytte dette til tre point.

Hellas Verona vinder kampen
Italien - Serie A, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos Unibet