Manglende politisk handling skyld i Arkil-minus

Der er masser af lovende løfter, men meget lidt handling, når politikerne snakker om offentlige anlægsinvesteringer i infrastrukturen.

Læs mere
Fold sammen
Det fortæller administrerende direktør i Arkil, Jesper Arkil til RB-Børsen.

- Det er fint, at politikerne snakker om infrastrukturinvesteringer, og at der kommer en masse penge over de næste ti år, men det vil være rart at se noget handling, for det er der altså brug for nu, siger Jesper Arkil til RB-Børsen i en kommentar til selskabets halvårsregnskab.

Arkils halvårsregnskab viser et underskud på 25,7 mio. kr. mod et overskud på 4,5 mio. kr. året før og et omsætningstab på 4 pct. i forhold til året før.

Ifølge Jesper Arkil kan det dårligere resultat især tilskrives omsætningstab på det irske og danske marked. Tabet på det irske marked var ventet, mens tabet på det danske marked er kommet som en overraskelse for Arkil.

- De penge som er blevet skudt over i kommunerne af regeringen til at investere i anlæg og infrastruktur, har vi ikke set noget til. Det er tydeligt, at veje og anlæg er blevet nedprioriteret i kommunerne, og det er vi naturligvis skuffede over, siger Jesper Arkil til RB-Børsen.

Jesper Arkil har nu en lille forhåbning om, at pengene kommer til efteråret, men han føler sig usikker på, om der i kommunerne findes den politiske vilje til at lave massive investeringer i infrastruktur.

RB-Børsen