Konkursramt vil rejse halv milliard i ny kryptovaluta

Erhvervsmanden Lars H. Steffensen, der er gået konkurs for nylig, vil rejse 547 mio. kr. i kryptovalutaen jinbicoin.

Lars Steffensen var tidligere i spidsen for hedge-fonden Ebullio før den gik konkurs. Nu vil han rejse en god halv milliard i jinbicoin. Arkivfoto Fold sammen
Læs mere
Foto: Reuters Staff

Toneangivende investorer og myndigheder frygter risikoen for svindel, men ikke desto mindre er de såkaldte ICOer (Initial Coin Offering) glohede i øjeblikket.

Det skriver Børsen.

Erhvervsmanden spiller i mails til investorerne på den massive opmærksomhed om bitcoin, når han skal sælge idéen om at investere i kryptovalutaen.

»Det er klart, at med bitcoins astronomiske stigning siden 2010, så forstår vi interessen. Tallene er potentielt svimlende,« skriver Lars H. Steffensen i et brev til investorerne i december sidste år ifølge Børsen.

I flere år drev erhvervsmanden den London-baserede hedgefond Ebullio, før den sidste år kollapsede og gav danskeren en masse vrede investorer på nakken. Aktiviteterne blev i stedet flyttet over i Ecommodities.

Man har i flere måneder arbejdet på en børsnotering på Nasdaq First North i København, men det har trukket ud og er blevet udskudt, og derfor har selskabet nu vendt blikket mod en ICO, skriver avisen.