Aktier: Brise af små plusser ind over markederne

De amerikanske aktiemarkeder følger i slipstrømmen af de europæiske og ligger i det grønne hjørne med stigninger i de ledende indeks på op til 0,1 pct.

Læs mere
Fold sammen

Dermed lægger S&P 500, Dow Jones og Nasdaq afstand til fredagens tab på op til 0,4 pct.

Det største plus tilfalder fra børsåbning Dow Jones, der stiger med 0,13 pct., efterfulgt af Nasdaq, der lægger 0,1 pct. til, mens S&P 500 kan se indekset stige med 0,05 pct.

Mens den helt store regnskabsbølge er drevet over for denne gang med drypvise regnskaber i ugen der kommer, er der dog lidt nyt for investorerne at tage fat på.

Inden børsåbningen mandag lagde Marvell Technology et bud på chipproducenten Cavium i en handel til 6 mia. dollar., hvis den bliver til noget. Marvell byder 40 dollar og 2,1757 Marvell-aktie per aktie i Cavium, skriver Bloomberg News.

Og det falder i god jord hos investorerne, der sender en aktie i Cavium op med 8,1 pct., mens Marvell stiger med 1,7 pct. efter få minutters handel.

I fredags spurtede skokæden Foot Locker fra alt og alle med et plus på 28,2 pct., efter at selskabet serverede et stærkt regnskab for tredje kvartal 2017/18. Selskabet præsterede en justeret indtjening per aktie på 0,87 dollar mod ventet 0,80 dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Mandag har investorerne fået armene ned - og aktien falder med 0,3 pct.

Det bliver en kort uge for de amerikanske handlere. På torsdag holder de fri på grund af helligdagen thanksgiving - og fredag er markederne lukkede det meste af dagen.