Zuckerberg: WhatsApp er mere end 19 mia. dollar værd

Grundlæggeren af og topchefen for det sociale medie Facebook tager nu til genmæle og svarer på kritikken af Facebooks køb af WhatsApp til astronomiske 19 mia. dollar.

Mark Zuckerberg sagde på Mobile World Congress i Barcelona at WhatsApp er mere værd end de 19 mia. dollar, som Facebook betalte for det. Fold sammen
Læs mere
Foto: LLUIS GENE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Facebook-stifter Mark Zuckerberg mener, at WhatsApp er langt mere værd end det, Facebook har betalt, da app'en ifølge ham snildt kan nå 1 mia. brugere.

Det skriver Wall Street Journal.

- Realiteten er, at der er meget få tjenester, der kan nå en milliard mennesker rundt om i verden. Og de er alle utroligt værdifulde, meget mere værdifulde end det vi har betalt, udtaler Mark Zuckerberg mandag i en spørgetime på den årlige Mobile World Congress i Barcelona, ifølge Wall Street Journal.

Ifølge Zuckerberg er andre lignende apps allerede i gang med at tjene mellem 2 til 3 dollar per bruger. WhatsApp ventes at vokse fra 450 mio. brugere i dag til over en milliard burgere, ifølge Zuckerberg, hvilket vil retfærdiggøre den høje pris på WhatsApp.

Der er dog grænser for selv Zuckerbergs købelyst. Flere spørgsmål på konferencen kredsede om hvorvidt Facebook var parat til flere opkøb i stil med WhatsApp, hvilket Zuckerberg afviste.

- Efter at have købt et selskab for 19 mia. dollar, er du nok færdig for et stykke tid, udtaler Mark Zuckerberg ifølge Wall Street Journal.