TV 2-direktør sætter ledige topjob på stand by

TV 2s administrerende direktør vil bruge tid på at vurdere profilen for en kommende koncernfinansdirektør på TV 2, og indtil videre knyttes økonomichef Lone Hamann tættere til direktionen. Jens Rohdes job genbesættes ikke i første omgang.

TV 2s nye administrerende direktør Merete Eldrup venter med at genbesætte de to ledige direktørposter på TV 2 og TV 2 Radio. Stillingerne bliver ikke slået op.

Posterne blev ledige, efter koncernfinansdirektør Anders Kronborg valgte at forlade TV 2 for at arbejde i Metro International under tidligere TV 2-direktør Per Mikael Jensen.

Og tidligere radiodirektør Jens Rohde fik sparket efter indblanding i påstandende om, hvorvidt Socialdemokraternes Henrik Sass Larsen har spioneret for Venstre i perioden, hvor Mogens Lykketoft var formand for Socialdemokratiet.

"I forbindelse med den ledige stilling som koncernfinansdirektør vil jeg gerne bruge lidt tid på at overveje, hvad det er for en profil, vi har brug for. Indtil da knytter jeg økonomichef Lone Hamann tættere til direktionen, blandt andet ved at Lone Hamann deltager i direktionsmøderne," skriver Merete Eldrup i en mail til TV 2s medarbejdere.

Når det gælder stillingen som administrerende direktør for TV 2 Radio, har TV 2s direktion besluttet, at der ikke i øjeblikket er behov for at ansætte en ny radiodirektør efter Jens Rohde.

"Der er brug for ro i relation til ledelsen på radioen, så vi kan udvikle den platform, der passer så godt til TV 2 og rummer så mange muligheder," siger Merete Eldrup i en pressemeddelelse.

Suzanne Moll bliver fremover program- og nyhedschef for TV 2 Radio med ansvar for at udvikle radioens fremtidige indhold, og hun vil i den forbindelse indtræde i ledergruppen sammen med radioens salgsdirektør Jonas Nielsen.

I TV 2s direktion bliver koncerndirektør for salg og marketing Flemming Rasmussen den ansvarlige for TV 2 Radio og for at få skabt en langsigtet plan for radioen i samarbejde med især Suzanne Moll og Jonas Nielsen.