Tivoli skruer op for forventningerne efter en travl sæson

Tivoli opjusterer forventningerne til årets resultat før skat efter et år med masser af besøgende gæster. Det skyldes blandt andet, at Tivoli valgte at øge antallet af åbningsdage i 2014.

Tivoli har haft en god sæson i 2014 og opjusterer nu forventningerne til 2014-resultatet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Der har været masser af gæster i Tivoli i år - både i sommers, til Halloween og i julen. Desuden har der også været mange besatte sæder i Tivolis koncertsale og teatersale i 2014, og mødefaciliteterne uden for sæsonerne er ligeledes blevet brugt flittigt.

Det får nu Tivoli til at opjustrere forventningerne til årets resultat før skat. Selskabet har hidtil meddelt forventninger om et resultat før skat på niveau med 2013, hvor det var 42,6 millioner kroner, men nu forventer Tivoli et resultat før skat på mellem 50 og 55 millioner kroner.

Det gode år er noget, der skaber glæde i Tivolilejren:

»Tivoli er en vigtig spiller i kultur- og oplevelsesbranchen i København og Danmark. Vi har haft et aktivt år med et øget antal åbningsdage i Haven, hvor underholdning, forlystelser og spisesteder trækker gæster til,« siger Tivolis økonomidirektør Claus Dyhr og fortsætter:

»Desuden har der været et øget antal koncerter, forestillinger og arrangementer uden for sæsonerne. Det er en stor tilfredsstillelse at se arbejdet bære frugt,« siger han.

Den store, københavnske forlystelsespark satsede massivt på at skrue op for julesæsonens omfang i 2014. Julehaven blev åbnet den 15. november med et helt nyt 2000 kvadratmeter alpeland, og julesæsonen blev forlænget til at være til den 4. januar 2015.

Tivoli offentliggør sin årsrapport for 2014 den 23. marts 2015 og åbner for den kommende sommersæson den 1. april 2015.