SAS-partner opruster i København

Singapore Airlines, der samarbejder med SAS i et joint venture, går nu ind i den eskalerende luftkrig om attraktive ruter til Sydøstasien fra København.

Foto: LAURENT FIEVET. I foråret indledte Emirates luftkrigen med annonceringen af selskabets satsning på kæmpeflyet A380, der til december planlægges indsat på ruten mellem København og Dubai. En konkurrence Singapore Airlines dog ser ud til at tage relativt roligt.
Læs mere
Fold sammen

Luftfartskæmpen planlægger således at indsætte splinternye Airbus-fly og daglige non-stopafgange til Singapore med primær satsning på business class-kunder.

Der skriver Børsen.

- Alle kan se, at der er et våbenkapløb i gang, og vi har lagt vores egen strategi. Vi sigter mod at kunne tilbyde daglige afgange mellem København og Singapore. Vores styrke er at give de mest lukrative kundegrupper den bedst mulige service mellem Skandinavien og Sydøstasien, siger Tim Lee, der står i spidsen for Singapore Airlines i Norden, til Børsen.

I foråret indledte Emirates luftkrigen med annonceringen af selskabets satsning på kæmpeflyet A380, der til december planlægges indsat på ruten mellem København og Dubai. En konkurrence Singapore Airlines dog ser ud til at tage relativt roligt:

- Vi deltager ikke i en kamp om at kunne indsætte flest sæder på en given strækning. Vi har godt fat i business class-segmentet og kunne sagtens bruge endnu flere business-class-sæder på vores fly til og fra København. Så nye fly med flere sæder til vores business-class-passagerer står højt på vores agenda, siger Tim Lee til Børsen.