SAS-boss lurer på Cimbers danske ruter

Efter Cimbers konkurs øjner SAS mulighed for at styrke sine indenrigsflyvninger i Danmark, siger topchefen efter dagens kvartalsregnskab.

SAS' topchef Rickard Gustafson. Fold sammen
Læs mere
Foto: NIels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SAS overvejer at overtage nogle af de danske indenrigsruter, som det krakkede flyselskab Cimber efterlader efter dagens konkurs. Det siger SAS' topchef Rickard Gustafson til Berlingske Business.

"Når en virksomhed lukker, så kigger man på mulighederne. Det er dog stadig lidt for tidligt at sige noget specifikt, men vi kigger med interesse på de danske indenrigsruter," siger han.

Lige handler det dog om at få styr på de 35.000 kunder, der har købt Cimber-billetter gennem SAS, siger den svenske topboss.

"Vi beklager nyheden om Cimber, som vi har haft et godt og langt samarbejde med. Nu drejer det sig om, at vi tager hånd om de kunder, der har købt billetter gennem os," siger Rickard Gustafson.

Cimbers fly holder i dag på jorden, men indtil går fløj selskabet på kryds og tværs af landet mellem syv byer, blandt andet Ålborg, Århus, Sønderborg, København og Bornholm.