Samba, golf og iværksætterliv

Ferien for tre iværksættere indeholder både golf og samba - fælles for dem er, at telefonen og mailen aldrig er uden for rækkevidde.

Linea Detterberg bruger tre dages ferie på at danse samba Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Selv om jeg er på ferie, så er jeg aldrig 100 procent væk fra mit arbejde, siger Linea Detterberg fra Inimove, der producerer træningsredskaber.

Hun har dog alligevel fundet tid til at danse samba i en danselejr tæt ved Hobro. Hun bruger dansen til at komme lidt væk fra det normale arbejde. Men telefonen og indbakken bliver trofast tjekket fem gange om dagen.

Fiks enderne før ferien

Iværksætteren Jens Reimer Olesen bruger til dagligt tiden i virksomheden Graduateland, men til september står den på golf i Thailand. Det gør han for at komme væk. Han opfordrer sine medarbejdere til at tage ferie, men han ved, at det kan være svært.

- Der kan være mange løse ender, men får man ordnet det, der ligger, så har man en god mulighed for at holde sin ferie i ro, siger han.

Hans råd til andre er, at de for at få en ordentlig ferie får fortalt kunderne, at man er på ferie. Jens Reimer Olesen har da selv mail og telefon inden for rækkevidde - også på golfferien i Thailand.

Holder ferie om nogle år

Iværksætterne fra spilvirksomheden Pixel Pandemic føler ikke, at tiden er inde til ferie. Foreløbigt skal de i mål med de ting, de har startet.

- Lige nu er der for travlt til at holde ferie, siger Thomas Bjørn Krogh-Jacobsen stifter af virksomheden.

Ifølge ham kan det måske lade sig gøre på længere sigt. Men udsigterne er dog meget lange.

- Måske kan vi holde ferie om et par år, men lige nu tiden ikke til det. Vi synes jo, det her er sjovt, så behovet for ferie er alene derfor begrænset, siger han.

Han har dog sikret sig to dage i sammenhæng, der skal bruges i hjemmet, men heller ikke han lægger telefonen fra sig.